Rovidam Mondzorgbanen

Rovidam Mondzorgbanen is een actieve en dynamische organisatie voor (o.m.) de werving en selectie van personeel in de mondzorg. Met een team van 11 gemotiveerde recruiters en backoffice medewerkers staan we 24/7 voor u klaar. Het invullen van vacatures bij tandartspraktijken met ervaren tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandartsassistenten en overige functies is ons op het lijf geschreven.  Centraal in het team van Rovidam Mondzorgbanen staan de consultants arbeidsbemiddeling. Elke consultant is ervaren in de tandheelkundige branche en bedient een eigen, vaste regio.  Zij kent zowel de kandidaten als de praktijken in het gebied. Onze consultants reageren snel en adequaat op vacatures. Ze maken persoonlijk contact met kandidaten en regelen een snelle uitnodiging om bij een tandartspraktijk te solliciteren. Het maakt niet uit of het nu om een vaste- of een tijdelijke baan gaat. Praktijken worden regelmatig bezocht. Mede dankzij de inzet van onze consultants, hun betrokkenheid en kennis van zaken zijn ze in staat om de juiste kandidaat bij een tandartspraktijk te plaatsen. In de kortst mogelijke tijd, tegen een gunstig tarief. Kunnen de consultants van Rovidam Mondzorgbanen een vacature niet invullen? Dan kan niemand het.

 

 

Op zoek naar het juiste personeel?

Van de tandarts met praktijk aan huis, naar de groepspraktijk met meerdere disciplines van praktijkmanager, tandarts(specialist), orthodontist, mondhygiëniste,  preventieassistente tot baliemedewerkster. De wereld van de tandheelkunde is in betrekkelijk korte tijd ingrijpend veranderd. Daarmee gepaard gaan stevige eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne, verantwoord ondernemerschap en rendement. Dat vergt nogal wat. Van de praktijkhouder, maar ook van de specialisten en medewerkers van de tandartspraktijk.

De juiste persoon

Alle reden om Rovidam Mondzorgbanen in te schakelen als het gaat om de werving en selectie van gekwalificeerd tandheelkundig personeel. Voor vast of op uitzendbasis. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is geen kwestie van geluk, maar het resultaat van doelbewust vakmanschap. Ons vakmanschap.

De geslaagde match

De professionele, ervaren en pragmatische consultant in uw regio zorgt voor de goede match om vacatures in te vullen. Binnen de kortst mogelijke tijd, tegen een gunstig tarief. Klantgericht als ze is, kijkt ze niet alleen naar opleiding en ervaring van de werkzoekende maar ook naar het soort tandartspraktijk. Gaat het om een grote groepspraktijk of een solopraktijk? Is het in de stad, of op het platteland? En ook: wie past er van de beschikbare professionals het best in het team?

Thuis in het werkgebied

Elke consultant bij Rovidam Mondzorgbanen werkt vanuit haar eigen regio. Een belangrijk voordeel: uw vaste (!) consultant is bekend met het dentale werkgebied, en leert de tandartspraktijken en potentiële kandidaten daar goed kennen. Daardoor kan ze snel, adequaat en effectief inspelen op actuele mondzorg vacatures. Continuïteit gewaarborgd!

Voordelen voor uw praktijk

Altijd verzekerd van personeel

Uitgebreid, branche-specifiek bestand van voorgeselecteerde en gescreende kandidaten

Gunstige tarieven

Hulp bij ad-hoc situaties en langere termijn-opdrachten

Sterk, groot en jarenlang opgebouwd netwerk

Uw vacature anoniem geplaatst op onze website of andere bij ons aangesloten websites

No cure, no pay: u betaalt uitsluitend bij een geslaagde bemiddeling

Uw vaste consultant, ervaren en bekend met uw praktijk en het werkgebied

Altijd rechtstreeks bereikbaar per mobiel of e-mail

 

Op zoek naar gekwalificeerd mondzorg personeel op uitzendbasis? Bezoek dan de website van onze uitzendorganisatie Medicadenta!

Ja, ik wil graag meer informatie!

Bel me terug

  Ja, ik ben op zoek naar personeel en wil graag vrijblijvend meer informatie

  Als u onderstaand formulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel 055-526 32 00

  Op zoek naar een leuke baan in de mondzorg?

  Als je een grote kans wilt maken om een leuke praktijk in de dentale markt te vinden waar je je kwaliteiten kunt etaleren dan kun je  gratis inschrijven bij Rovidam Mondzorgbanen. Ook kun je direct bellen met onze ervaren consultants. Onze consultants werken in een vaste regio en kennen alle uitstaande mondzorg vacatures bij de tandartspraktijken in die regio. Ben je een gemotiveerde kandidaat met de juiste kwalificaties? Wij vinden de vacature die bij je past!

  De consultant gaat voor je aan het werk

  De consultant gaat op basis van je CV en een aantal gesprekken voor je aan het werk. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen; wil je een full time- of een part time baan, moet het een mondzorgbaan zijn voor vast of tijdelijk? En hoe ver mag de afstand zijn vanaf je woonplaats? De aangeboden tandartspraktijken zijn bekend bij de regio-consultant. Geen verrassingen dus maar gedegen voorwerk!

  Gratis inschrijven!

  Het inschrijven kost niets en als er een geschikte tandartspraktijk voor je wordt gevonden kost het je ook niets! Ben je gekwalificeerd voor de mondzorgbaan die je zoekt en gemotiveerd om je kwaliteiten te etaleren; schrijf je nu in of bel met de consultant in je regio.

  Daarom kiest u voor Rovidam

  Gratis inschrijving

  Uitgebreid relatienetwerk van praktijken die via Rovidam vacatures vervullen

  Trefzekere en veilige bemiddeling: uw vaste consulente kent u én de praktijk waar u solliciteert. U weet waar u terechtkomt

  Anoniem: voorkomt herkenning door oude of huidige werkgever

  Direct contact met je eigen consultant!

  Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je meer informatie, neem dan contact op met de consultant in je regio!

  MedicaDenta nieuwOp zoek naar een leuke baan op uitzendbasis? Bezoek dan de website van onze uitzendorganisatie Medicadenta!

  Ja, ik wil me graag gratis inschrijven!

  Direct inschrijven

   Ja, ik wil mijn praktijk verkopen en hoor graag meer over de werkwijze

   Vul onderstaand formulier in dan neemt onze consultant Eric van Oosterhout naar wens contact met u op om onze werkwijze en mogelijkheden toe te lichten. Zelf bellen mag natuurlijk ook. U kunt Eric van Oosterhout bereiken op +31-6 414 395 60

   Wanneer kunnen wij u het best bereiken

   Bel direct terugBel deze ochtendBel vanmiddagBel vanavondOverig (specificeer bij toelichting)

    

   Uw eigen vaste consultant

   Onze consultants hebben elk een eigen vaste regio. Zij kennen zowel de kandidaten als de mondzorgpraktijken in het gebied. Onze consultants reageren daarom snel en adequaat op vacatures.

   No cure no pay

   Uitgebreid, branche-specifiek bestand van voorgeselecteerde en gescreende kandidaten en gunstige tarieven.

   Gratis inschrijven

   Zowel werkzoekenden als werkgevers in de mondzorg kunnen zich geheel gratis inschrijven.

   Vragen? App ons