Rovidam
Skip to main content

Tandarts-/preventie-assistent

Ben jij die tandarts-/preventie-assistent met affiniteit voor administratieve werkzaamheden? Solliciteer dan direct bij deze moderne praktijk die recentelijk helemaal is verbouwd.

16-32 uur per week
Regio Hengelo
#ROIB20796

Jouw talent wordt hier gewaardeerd!

Voor een praktijk in de regio Hengelo zoeken we een ervaren tandartsassistente eventueel met preventie. De dagen en uren zijn hier bespreekbaar maar de vrijdagmiddag is een must. Je werkt nauw samen met de tandarts en je kunt ook je eigen agenda draaien of je gaat assisteren. Iets voor jou?

Rovidam, wij vinden de vacature die bij je past!

Als tandarts-/ preventie-assistent merk je dat je van alle kanten werk krijgt aangeboden. Maar wat past nou écht goed bij je? En bij welke organisatie voel jij je thuis? Daar kan Rovidam je echt bij helpen. Terwijl jij achteroverleunt, gaan wij meteen voor je aan de slag om een praktijk te vinden waar jij met jouw ervaring het beste tot je recht komt! Makkelijker kan toch niet? Solliciteer! We brengen je in contact met praktijken die aansluiten bij jouw wensen en ambities.

Wat zullen je werkzaamheden gaan worden?

Als tandarts- en preventie-assistent bij deze praktijk in de regio Hengelo, sta je open voor de wens van de patiënt en heb je een flexibele instelling. Je assisteert bij patiëntbehandelingen, waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om zelfstandige voorbehouden handelingen uit te voeren, zoals het maken van röntgenfoto's, het nemen van afdrukken, het maken van noodkronen en het aanbrengen van een cofferdam, mits je daarvoor voldoende bekwaam en/of opgeleid bent. Heb je ook al ervaring als preventieassistent? Het is mogelijk om preventiewerkzaamheden uit te voeren eventueel met een eigen agenda, zoals het geven van voorlichting en instructies over gebitsverzorging, poetsinstructies en het gebruik van tandenstokers, ragers en mondspoelmiddelen. Je verwijdert supragingivale plaque en tandsteen en polijst en sealt gebitselementen. Enige administratieve werkzaamheden zullen ook tot jouw takenpakket behoren.

Past deze functie bij jou?

  • Je bent een (gediplomeerde) ervaren tandartsassistent eventueel met preventie certificaat;
  • Je hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden;
  • Je bent leergierig, representatief, enthousiast en flexibel;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent beschikbaar op de vrijdagmiddag. De overige uren en dagen zijn allemaal bespreekbaar.

Zie jij je hier al werken?

Deze moderne praktijk in de regio hengelo, heeft 4 behandelkamers. Het team bestaand uit 3 tandartsen en diverse (paro-)preventie/ortho-assistentes en een praktijkmanager. Zij bieden algemene en specialistische tandheelkunde. En zijn bekwaam in uitgebreide reconstructieve tandheelkunde, orthodontie, prothetiek en supra-structuren op implantaten. Dit team heeft een zeer goede verstandhouding en samenwerking onderling. Gezelligheid en een goede werksfeer is hier enorm belangrijk. Tevens bieden zij je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.

Kan ik jou daar voorstellen?

Neem dan gelijk contact met mij op, ik spreek je graag!

inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 20796

Gepubliceerd op: 3 juli 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling