Rovidam
Skip to main content

Over Rovidam

  • Grootste vacaturebank voor mondzorgpersoneel
  • Actieve bemiddeling bij aan- en verkoop van praktijken
  • Praktijkondersteuning met onze patiëntenbeheer Service
  • Actieve dienstverlening en zeer scherpe tarieven
Wij regelen jobs
Wij doen de job

Succesvol Rovidam congres

Met Ondernemen is meer dan na-apen..! “Een andere kijk op je tandartspraktijk” heeft Rovidam Mondzorgbanen een zeer geslaagd congres georganiseerd.
De rode draad van dit congres was om de deelnemers mee te nemen in de uitdagingen van de hedendaagse praktijk in een snel veranderende omgeving. Daarbij tevens handvatten bieden om veranderingsprocessen aan te gaan en af en toe ook een spiegel voor te houden.
De keynote spreker was bioloog Patrick van Veen, bekend van het tv programma ‘Married at first sight en van het populaire wetenschappelijk programma Galileo.

Sfeerimpressie

Snel en trefzeker

Rovidam is een toegankelijke, laagdrempelige en dynamische organisatie. Met een enthousiast team van zeer gemotiveerde medewerkers staan we praktisch 24/7 klaar, want het werk gaat bij Rovidam namelijk altijd door. Dat geldt ook vaak voor de mondzorgpraktijken, zeker bij ad hoc problemen in de bezetting. Ook die lossen we snel en trefzeker op.

Regionale recruiters, scherpe tarieven

Centraal in het team van Rovidam staan de recruiters arbeidsbemiddeling. Elke recruiter is ervaren in de tandheelkundige branche en bedient een eigen, vaste regio. Deze kent zowel de kandidaten als de praktijken in het gebied. Onze recruiters reageren snel en adequaat op vacatures. Praktijken worden regelmatig bezocht. Mede dankzij hun inzet, betrokkenheid en kennis van zaken zijn ze in staat om de juiste kandidaat bij een praktijk te plaatsen. In de kortst mogelijke tijd, tegen scherpe tarieven.
Wij regelen Jobs!

Brede expertise in praktijkbemiddeling

De aan- of verkoop van de praktijk, met alles wat daarbij komt kijken, kan heel wat slapeloze nachten veroorzaken. Want hoe pak je dat aan op fiscaal, financieel, juridisch en organisatorisch gebied? Waar moet je allemaal aan denken, met welke zaken en actuele ontwikkelingen moet je rekening houden? En vooral: hoe kom ik in contact met de juiste personen? Laat dat maar aan Rovidam over. Op dit gebied beschikken we over brede expertise, de juiste contacten en ruime ervaring. Daar waar dit allemaal niet toereikend is, kunnen we dankzij ons uitgebreide netwerk deskundige en betrouwbare, gespecialiseerde partners inschakelen. We kennen onze kracht, en zijn ons bewust van onze beperkingen. Dat leidt tot de beste resultaten. Wij doen de Job!

Praktijkondersteuning; wij ontzorgen

Rovidam kan de mondzorgpraktijken op tal van gebieden ondersteunen. Zo kunnen we het patiëntenbestand opschonen en vergroten door ‘slapende’ patiënten (namens de praktijk) te reactiveren. Ook organiseren we congressen en kleinschalige themasessies waar we geïnteresseerden informeren over actuele ontwikkelingen rond de bedrijfsvoering van tandheelkundige praktijken. We hebben goede contacten met diverse opleidingen en bieden verder ondersteuning op specifieke onderwerpen. Ontzorgen is wat we goed kunnen. De praktijk vraagt en wij doen de job!

Waardering van onze klanten

Het contact met Rovidam verloopt heel gemakkelijk, zonder enige stress. Hun aanbod van geschikte kandidaten is prima. Het resultaat is dat we nu een ontzettend lieve en goede mondhygiëniste in de praktijk hebben. Daar ben ik heel tevreden over.

Brigitta WernerTandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Bergambacht

Bij de zoektocht naar een preventie-assistente levert Rovidam prima diensten aan de praktijk. Ze begrijpen goed wat ik wil. Alles is ook altijd bespreekbaar. De consulente reageert snel, koppelt vlot terug en komt eventueel met nieuwe voorstellen. Het contact met haar is leuk en zij denkt ook echt met ons mee. We zitten nog midden in het proces, maar tot nu toe ben ik heel tevreden over Rovidam.

Heleen GoedhartTandartspraktijk Heleen Goedhart, Haarlem

De Patiënten Beheer Service van Rovidam waardeer ik zeer. Vooraf hadden ze ingeschat hoeveel van onze slapende patiënten naar aanleiding van het telefoontje weer een afspraak bij de praktijk zouden maken. Dat hebben ze waargemaakt. Een mooi resultaat! En je hebt meteen weer een patiëntenbestand dat helemaal up- to-date is. Ook dat is erg prettig.

Shadi YahooTandarts Tandartspraktijk De Nieuweweg, Hoofddorp

Het team van Rovidam weet haarfijn wat we bij Tandarts Today zoeken:
Mondzorgprofessionals en -praktijken die regionale betrokkenheid belangrijk vinden en die bewust kiezen voor een lange termijn visie.
Knap hoe Rovidam hier ondanks de krapte invulling aan weet te geven. Het zijn ook hier de mensen die het verschil maken!

Ruben HoefnagelsTandarts Today

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Rovidam. We hebben veel personeel nodig gehad i.v.m. uitbreiding van de praktijk.
Yvette heeft met heel veel inzet en doorzettingsvermogen ons team weer op een superniveau gebracht!
Yvette werkt zeer doelgericht, efficiënt en is zeer betrokken.
Wij gaan nooit meer weg bij Yvette en Rovidam!

S. GerritsenCentrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof

Via Rovidam Praktijkbemiddeling heb ik mijn praktijk goed kunnen overdragen. De begeleiding was actief, betrokken en vakkundig.
Ik ben zeer tevreden over de geboden dienstverlening en ga nu genieten van mijn pensioen.

Daniël YpkemeuleTandartspraktijk Ypkemeule te Ede
Job 3d Blauw

Onze mascotte heet Job

Hij is 30 cm groot en ontworpen door beeldend kunstenaar Niloc Pagen. Van deze handbeschilderde sculptuur zijn er niet 2 hetzelfde (limited edition)

Schrijf een google recensie en win een 'Job'
×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling