Wij ontzorgen mondzorgpraktijken!

Wij doen de job

Alfred van Nieuwenhuijze

alfred@rovidam.nl | 06-21278561
Patiënten beheer serviceThemasessiesVergewisplicht
rovidam praktijkbemiddeling wij doen de job

Uitgebreid dienstenpakket en service.

Ons dienstenpakket en onze service breiden we voortdurend uit. Wat zijn de vragen en behoeften van onze klanten? Kunnen we het de praktijken makkelijker maken in de praktijkvoering? Zo hebben we onze succesvolle patiëntenbeheer service. Ook houden we regionale themasessies over meerdere onderwerpen die voor de praktijk interessant zijn. We zijn er ook voor de studenten en de startende tandarts die zich een positie willen verwerven in mondzorgland. Voor tandartspraktijken nemen we graag de vergewisplicht over bij aanname van nieuw personeel.

Rovidam

Kleinschalige themasessies

Rovidam organiseert regelmatig kleinschalige interactieve themasessies. Doel is om op een toegankelijke, laagdrempelige manier informatie te geven over actuele ontwikkelingen in de tandheelkundige bedrijfsvoering.

Congres ‘De tandarts als ondernemer’

‘De Tandarts als Ondernemer’ was een succesvol georganiseerd congres. Thema was; de toekomst van de tandartsenpraktijk in het licht van de huidige ontwikkelingen. Klik op de afbeelding om het video verslag van dit congres te bekijken.

Samenwerking Hoge Scholen en Universiteiten

Rovidam werkt samen met de diverse opleidingsinstituten om de startende tandarts of mondhygiënist te helpen bij het vinden van een eerste werkgever. We helpen met het leggen van de eerste contacten bij de praktijken, geven voorlichtingssessies en pragmatische sollicitatieadviezen op basis van onze langdurige ervaring in de branche.

Uitvoering vergewisplicht

Rovidam neemt, indien de praktijk dit wenst, de verplichting van de tandartspraktijken over om zich te vergewissen van de identiteit en integriteit van de kandidaat. Daarbij wordt de validiteit van het diploma, controle van de BIG registratie en de referenties van de kandidaat gecontroleerd.

Rovidam: altijd een tandje extra.
Jan rovidam medicadenta
Interesse? Laat het ons weten en wij zetten onze tanden erin!
Neem contact met me op

  Ja, ik kan wel wat ondersteuning gebruiken en wil graag vrijblijvend meer informatie

  Direct bellen met Alfred van Nieuwenhuijze? Dat kan: 085 238 0001
  Of vul anders de gevraagde informatie in en we reageren snel.

  Ik wil graag meer informatie over (meerder opties mogelijk):
  Patiënten Beheer ServiceCongressen en themasessies  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden