Rovidam Praktijkondersteuning

Rovidam Praktijkondersteuning. Al 20 jaar hét loket waar u als tandarts, mondhygiënist of andere professional in de tandheelkundige zorg terecht kunt voor ondersteuning in de dagelijkse praktijkvoering.

 

   

Wij zijn er om u te ontzorgen

Als dynamische en groeiende organisatie in de dentale markt breiden wij ons dienstenpakket en onze service voortdurend uit, op basis van de vragen en behoeften van onze klanten en opdrachtgevers. Wat heeft u nodig? Waarmee kunnen we het u gemakkelijker maken in uw praktijkvoering? Hoe kunnen we u helpen om zo efficiënt en prettig mogelijk te werken in de tandartspraktijk? Met zorg en oog voor uw patiënten, uw medewerkers én uzelf.

Rovidam Praktijkondersteuning is een combinatie van bestaande Rovidam diensten met dienstverlening van zorgvuldig geselecteerde samenwerkingspartners. Hiermee kunnen we u op vrijwel alle fronten extra praktijkondersteuning of gespecialiseerde diensten bieden.

Zo hebben we als diensten o.m. onze succesvolle Patienten Beheer Service, onze regionale themasessies over meerdere interessante onderwerpen die u als praktijk aangaan, en ook zijn we er voor de studenten en de startende tandarts die zich een positie wil verwerven in mondzorgland. Behoefte aan interim management? HR- advies? U noemt het en wij ondersteunen, adviseren, ontzorgen!

Voordelen voor uw praktijk

Patienten beheer service levert voor iedere praktijk een direct meetbaar resultaat op en brengt u patientenbestanden op orde. Geen risico en gegarandeerd resultaat!

Kennisvergroting door het bezoeken van onze themasessies. Informatief en tegen zeer lage kosten. U ontmoet onze partners die u, waar nodig, kunnen ontzorgen

Kwaliteit, hygiëne en veiligheid zijn belangrijke pijlers van iedere praktijk. We kunnen u op weg helpen om uw praktijk op het gewenste niveau te brengen

Brede expertise, groot kennisnetwerk, centraal aanspreekpunt

Wat kunnen we voor u doen? Vertel het ons, en we bespreken de mogelijkheden in alle rust bij een kop koffie!

Neem contact met me op

Patiënten Beheer Service

Een succesvolle dienst die Rovidam aanbiedt en die uw actieve patiëntenbestand vergroot, is onze Patienten Beheer Service. We schonen uw bestand op en kunnen tevens uw slapende patiënten reactiveren. Gemiddeld 15% van de gebelde ‘slapende’ patiënten maakt een nieuwe controle afspraak!

Als het u net zo vergaat als 75% van uw collega’s, dan ontbreekt het u aan tijd of capaciteit om u actief om deze patiënten te bekommeren. Een gemiste kans. Deze patiënten bieden u namelijk de gelegenheid om uw praktijk (en omzet!) op vrij eenvoudige wijze te laten groeien. Tegen een lage investering. En: u hoeft het niet zelf te doen!

Congressen en kleinschalige themasessies

Rovidam organiseert regelmatig kleinschalige interactieve themasessies. Doel is u op een toegankelijke, laagdrempelige manier te informeren over actuele ontwikkelingen in de tandheelkundige bedrijfsvoering.

‘De Tandarts als Ondernemer’ was een succesvol georganiseerd congres. Thema was; de toekomst van de tandartsenpraktijk in het licht van de huidige ontwikkelingen. Klik op de afbeelding om het videoverslag van dit congres te bekijken.

Samenwerking Hoge Scholen en Universiteiten

Rovidam werkt samen met de diverse opleidingsinstituten om de startende tandarts of mondhygiënist te helpen bij het vinden van een eerste werkgever. We helpen met het leggen van de eerste contacten bij de praktijken, geven voorlichtingsessies en pragmatische sollicitatieadviezen op basis van onze langdurige ervaring in de branche.

Uitgebreide Partnerdiensten

Met ons betrokken en bevlogen team van goed opgeleide, ervaren medewerkers kunnen we u op vrijwel alle fronten de praktijkondersteuning bieden die u nodig hebt.

Wij werken daarnaast samen met zorgvuldig geselecteerde, gekwalificeerde en gecertificeerde partners. Op deze wijze kunnen we u ondersteunen en adviseren op vele gebieden zoals:

Bedrijfseconomisch Praktijkadvies

Interim praktijkmanagement

HR-advies en ondersteuning

Financieel en Fiscaal advies

Praktijk APK

Kuiken Praktijk Management adviseert, coacht en begeleidt tandartsen en praktijken in het neerzetten van een succesvolle praktijk.

K&W Advies helpt u de kosten van uw praktijk substantieel te reduceren, waarbij de kwaliteit op elk gewenst niveau gelijk blijft en zelfs verbeterd kan worden.

Met de Medipulse Patiënten Monitor worden de meningen van patiënten in kaart gebracht t.a.v. de kwaliteit van de zorgverlening en meerdere facilitaire- en service-aspecten.

OfficeHelp geeft operationele ondersteuning voor verschillende administratieve en organisatorische disciplines binnen een praktijk.

Crop Registeraccountants en Belastingadviseurs voor deskundig fiscaal advies bij aan- en verkoop van uw tandartspraktijk.

Dentalbouw voor uw praktijk APK. Screening en advies van uw technische installaties. Service en onderhoud om uw technische installaties in topconditie te houden en uw bedrijfsvoering optimaal te laten verlopen.

Wilt u gebruik maken van ons uitgebreide dienstenpakket?
Laat het ons weten, we helpen u graag verder!

Neem contact met me op

Vragen? App ons