Vacatures tandartsassistente Zeeland

Een overzicht van vacatures in de regio Zeeland

Zoeken binnen regio Zeeland
Klik hier om in alle regio's te zoeken

19 juni 2024

KPT/Tandprotheticus

Ervaren en betrokken KPT/Tandprotheticus gezocht! Regio Schouwen-Duiveland

8-40 uur per week
Tandprotheticus
Regio Schouwen-Duiveland
16 mei 2024

Paro preventie-assistent

In de regio Goes zoeken wij een Paro-preventie assistent!!  2 - 3 dagen per week

8-32 uur per week
Paro preventie-assistent
regio Goes
8 mei 2024

Mondhygiënist

Mondhygiënist gezocht! Wil je in het mooie Zeeland werken, reageer dan snel!!  Regio Middelburg

8-40 uur per week
Mondhygiënist
regio Middelburg
8 mei 2024

Orthodontie-assistent

Priegelen jouw ding? Orthodontie assistent gezocht voor 4 - 5 dagen regio Middelburg. Ook een gediplomeerde tandartsassi...

16-40 uur per week
Orthodontie-assistent
Regio Middelburg
20 maart 2024

Waarnemend Mondhygiënist

(Waarnemend) Mondhygiënist gezocht voor een tandartspraktijk regio Goes voor 1 dag in de week op dinsdag, mogelijk ook m...

0-24 uur per week
Mondhygiënist
Regio Goes
5 maart 2024

Tandartsassistent

Tandartsassistent Zeeuws Vlaanderen! 3 - 4 dagen

24-32 uur per week
Tandartsassistent
Regio Terneuzen
5 februari 2024

Tandarts

Gezocht: tandarts in de regio Zierikzee voor 3-5 dagen!

24-40 uur per week
Tandarts
regio Zierikzee
12 december 2023

Orthodontie assistent

Priegelen jouw ding? Orthodontie assistent 3 - 5 dagen regio Middelburg/Goes. Ook een tandartsassistent die intern opgel...

16-40 uur per week
Orthodontie-assistent
Regio Middelburg/Goes
6 december 2023

Praktijkmanager in de mondzorg

Praktijkmanager tandheelkunde! 3 dagen, regio Terneuzen

16-32 uur per week
Praktijkmanager
regio Terneuzen
23 november 2023

Tandartsassistent

Gezellig en leuk werken hier! Tandartsassistent 34 uur, regio Terneuzen!

24-40 uur per week
Tandartsassistent
Terneuzen
25 oktober 2023

Tandartsassistent

Tandartsassistent 2 - 4 dagen, regio Middelburg.

16-32 uur per week
Tandartsassistent
Regio Middelburg
5 oktober 2023

Preventie assistent Ouderenzorg

Preventie assistent Ouderenzorg, regio Rotterdam 2  tot 3 dagen per week

8-24 uur per week
Preventie-assistent
Rotterdam

Ben jij woonachtig in Zeeland of van plan ernaartoe te verhuizen? Wil je weten welke vacatures er momenteel op mondzorggebied in deze regio open staan? Rovidam Mondzorgbanen laat je in één oogopslag zien welke werkgevers op zoek zijn naar nieuwe mondzorgmedewerkers. Denk aan: vacatures tandartsassistente Zeeland, vacature mondhygiënist Zeeland of vacature tandarts Zeeland.

Vacatures tandartsassistente Zeeland en andere mondzorgvacatures

Rovidam is de spin in het web als het om mondzorgvacatures gaat. Wij zetten ons beste beentje voor om jou te helpen aan een tandartsassistente vacature Zeeland. Je kunt een baan als tandartsassistente zowel fulltime als parttime invullen. Als startende tandartsassistente wil je in de eerste jaren meestal vier of vijf dagen per week werken. Zo bouw je snel ervaring op en kun je de theorie goed in de praktijk leren toepassen. Ook kun je ontdekken hoe het werken met collega’s binnen een tandartspraktijk bevalt.
Later kun je eventueel een stapje terugdoen en twee of drie dagen per week gaan werken. Taken deel je dan met de overige assistentes in de praktijk. Zo kun je als tandartsassistente in Zeeland een gezin starten. Maar ook blijven studeren om je diensten binnen de tandartsenpraktijk uit te kunnen breiden, behoort tot de mogelijkheden met parttime werken. Kijk daarom goed in de lijst met beschikbare vacatures tandartsassistente Zeeland en selecteer exact die functie waar jij naar zoekt.

Vacature mondhygiënist Zeeland

Naast vacatures tandartsassistente Zeeland is er in Nederland ook een duidelijke behoefte aan capabele en enthousiaste mondhygiënisten. De vacature mondhygiënist Zeeland komt dan ook geregeld voor op onze lijst met vacatures.
Het werk van de tandartsassistente verschilt ten opzichte van die van mondhygiënist in die zin dat een mondhygiënist zich voornamelijk focust op het preventief en curatief verzorgen van het gebit en het tandvlees. De tandartsassistente neemt – behalve enkele assisterende taken tijdens de behandeling door de tandarts – ook de ontvangst van cliënten, het bijhouden van de administratie en het maken van afspraken in de tandartspraktijk voor haar rekening.

Vacature tandarts Zeeland

Als wij de spin in het web zijn als het om mondzorgvacatures gaat, dan is de tandarts de duizendpoot in zijn eigen tandartspraktijk. Dat kan een solo-, duo- of groepspraktijk zijn. Bij het zoeken naar vacatures tandarts Zeeland is het daarom van belang te weten welke soort tandartsenpraktijk je voorkeur heeft. Een solopraktijk start je in je eentje of neem je over van een tandarts die binnenkort met pensioen gaat. Het voordeel hiervan is dat je de bestaande clientèle over kunt nemen. En de cliënt heeft altijd dezelfde tandarts.
Bij een duo- of groepspraktijk kun je instappen zodra er een vacature voor een vervanger of extra tandarts is. Voor de cliënt is een groepspraktijk fijner, omdat er ook tijdens vakanties altijd een tandarts beschikbaar is. Als tandarts kun je veel van je collega-tandartsen leren en ook het runnen van de tandartspraktijk doe je samen.

Vacatures tandartsassistente Zeeland vinden? Rovidam raadplegen!

Niet specifiek op zoek naar vacatures tandartsassistente Zeeland? Of niet aan de slag als mondhygiëniste of tandarts, maar in een ander mondzorgspecialisme? Rovidam biedt ook baanmogelijkheden voor baliemedewerkers bij verschillende tandartsenpraktijken of vacatures voor de functie van orthodontie of implantologie assistent.
Wil je liever het roer omgooien en naar de andere kant van het land verhuizen? Snuffel dan eens tussen de vacatures in heuvelachtig Limburgvacatures in natuurrijk Drenthe of Rovidams vacatures in andere provincies.
Op de website van Rovidam kun je heel handig per functie of per regio zoeken. Probeer ook de algemene zoekfunctie eens. Zo kom je er namelijk achter dat er nu al vacatures zijn voor mensen die nog in de laatste fase van hun studie zitten. En dat is mooi, want zo kunnen we samen ervoor zorgen dat de we eerstelijns mondzorg vooruitzichten (42% van de huidige tandartsen stopt binnen 10 jaar vanwege hun leeftijd) het hoofd bieden!

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
    Privacy - Voorwaarden