Rovidam Praktijkbemiddeling

Rovidam Praktijkbemiddeling is gespecialiseerd in de bemiddeling van kleine en middelgrote tandartspraktijken. Wij kennen de dentale markt goed en brengen vraag en aanbod zorgvuldig en vakkundig bij elkaar. U zoekt een koper voor uw mondzorgpraktijk? Of bent u op zoek naar een tandartspraktijk die bij u past? Of u nu wilt kopen of verkopen; maak gebruik van ons uitgebreide relatienetwerk dat sinds 1997 is opgebouwd. Rovidam praktijkbemiddeling heeft een reële kijk op de markt en weet wat echt belangrijk is om partijen in de mondzorg bij elkaar te brengen. Desgewenst kunnen we samen met u het onderhandelingsproces doen. Wij werken op zeer discrete wijze en altijd in nauw overleg met onze opdrachtgever.

 

 

Praktijk verkopen

De verkoop van uw tandartspraktijk, met alles wat daarbij komt kijken, kan u heel wat slapeloze nachten bezorgen. Want hoe pakt u dat aan op fiscaal, financieel, juridisch en organisatorisch gebied? Waar moet u allemaal aan denken, met welke zaken en actuele ontwikkelingen moet u rekening houden? En vooral: hoe komt u in contact met de juiste personen?

Rovidam praktijkbemiddeling beschikt over brede expertise, de juiste contacten in de mondzorg en ruime ervaring als het gaat om het matchen van aanbod en vraag van tandartspraktijken. Waar nodig kunnen we ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners voor u inschakelen. Deze professionele aanpak leidt tot het beste resultaat voor u.

 

Wij zijn u graag van dienst!

Wij bieden verschillende mogelijkheden bij de verkoop van uw tandartspraktijk: Van het plaatsen van een advertentie tot een volledige, actieve begeleiding en ondersteuning. Wij vertellen u graag meer over onze gestructureerde aanpak bij de gewenste (toekomstige) overdracht van uw tandartspraktijk. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met onze consultants praktijkbemiddeling.

Snelle waardebepaling

Rovidam kan op korte termijn een waarde taxatie van uw tandartspraktijk verzorgen. U krijgt dan een goed beeld van uw mogelijkheden bij verkoop.

Concurrerende tarieven

Afhankelijk van de gevraagde dienstverlening bij de aankoop of verkoop van uw tandartspraktijk bieden we een duidelijke en doorzichtige structuur en bovenal een concurrerende tariefstelling.

Allround en actief

Met een uitgebreid netwerk en veel expertise kunnen we ons als tandartspraktijk bemiddelaar ‘allround’ noemen. Waar nodig laten we ons ondersteunen door ons uitgebreide partner netwerk. We zijn daarbij erg actief en zijn in staat om, samen met uw onmisbare steun, veel bemiddelingen te doen slagen.

Ja, ik wil mijn praktijk verkopen en
neem contact met me op voor meer informatie.

Meer informatie

Praktijk aankopen

Regelmatig krijgt Rovidam praktijkbemiddeling vragen over de mogelijkheden van de aankoop van tandheelkundige praktijken. Daarnaast blijkt veel behoefte te bestaan aan ondersteuning bij het aankoopproces van een tandartspraktijk. Dit verzoek komt bijvoorbeeld van tandartsen of mondzorgkundigen die enkele jaren als medewerker in een praktijk hebben gewerkt en op zoek gaan naar een eigen mondzorgpraktijk.

Een tandartspraktijk aankopen is geen eenvoudige zaak. Uw opdracht tot koop behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Een degelijke voorbereiding en goede kennis van de dentale markt zijn de basis voor een succesvolle overname. De ervaren consultants van Rovidam dragen hieraan bij en nemen u werk uit handen. U kunt zich blijven richten op de tandheelkundige zorg, terwijl Rovidam Praktijkbemiddeling tegelijkertijd vraag en aanbod bij elkaar brengt.

 

Wij helpen u graag verder!

Wij bieden verschillende mogelijkheden om u te ondersteunen bij uw zoektocht naar een passende praktijk: Van het plaatsen van een advertentie tot een volledige, actieve begeleiding en ondersteuning. Wij vertellen u graag meer over onze gestructureerde aanpak. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met onze consultants praktijkbemiddeling.

Groot netwerk

Rovidam heeft een groot netwerk en we brengen vraag en aanbod zorgvuldig en vakkundig bij elkaar.

Actieve consultants

Onze consultants hebben veel affiniteit en ervaring in de Mondzorg. Ze gaan actief voor u aan het werk en houden u voortdurend op de hoogte.

Duidelijke tariefstructuur

Rovidam houdt niet van kleine lettertjes en heeft een zeer doorzichtige tariefstructuur.

Ik zoek een praktijk en
neem contact met me op voor meer informatie.

Meer informatie

Vragen? App ons