Rovidam
Skip to main content

Preventie-assistent in de mondzorg | regio Winschoten/Veendam

Wanted: preventie- assistent in de Mondzorg voor 3 dagen in overleg. De praktijk bevindt zich in de regio Winschoten/Veendam.

16-32 uur per week
regio Winschoten/Veendam
#ROIB21402

Ben jij die frisse geest met doorzettingsvermogen en ben jij stressbestendig? Top!

Je gaat werken in een moderne praktijk met 9 behandelkamers. Het team bestaat momenteel uit 5 tandartsen en een leuk team van mondhygiënisten, paro-, preventie en tandartsassistentes. Naast algemene tandheelkunde zijn er verschillende specialisaties vertegenwoordigd, zoals kindertandheelkunde, endodontologie, implantologie en orthodontie. Je kunt interne en externe opleidingen volgen en je krijgt veel vrijheid in je werk - met uiteraard alle nodige ondersteuning. Ze hebben een hecht team, daar horen natuurlijk ook regelmatig leuke teamactiviteiten bij… soms leerzaam, soms alleen maar fun!

Wacht niet langer en probeer het via Rovidam

Wacht niet totdat er allemaal dingen op je pad komen, creëer zelf je pad! Rovidam helpt je daar graag mee. Terwijl jij achteroverleunt, gaan wij meteen voor je aan de slag om een praktijk te vinden waar jij met jouw ervaring het beste tot je recht komt! Makkelijker kan toch niet? Bovendien bemiddelt kandidaten geheel gratis.

Passie voor het vak en inbreng voor persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij de juiste persoon op de juiste plaats.

Als preventie assistent bij deze praktijk in de regio Winschoten/Veendam heb je een eigen een preventie agenda. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van een plak (plaque) kleurtest, het in kaart brengen van conditie tandvlees, verwijderen van tandsteen en plak (plaque) boven het tandvlees, polijsten van tanden en kiezen, aanbrengen van fluoride en cofferdam en daarnaast geef je de patiënten voorlichting en instructie over gebitsverzorging.

Hoe ziet deze functie eruit?

Voor de praktijk is het belangrijk dat je ruime ervaring hebt als tandarts assistent(e) en ook je preventiecertificaat hebt gehaald. Als je daar nog niet zoveel ervaring mee hebt zorgen zij voor de begeleiding op de werkvloer. Daarnaast spreek en schrijf je goed Nederlands en ben je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk. Tenslotte vragen zij flexibiliteit en vinden ze het fijn als je open staat voor nieuwe dingen

Fijne praktijk

De assistentes plaatsen cofferdam, geven anesthesie, maken afdrukken, lichtfoto’s en scans voor oa Cerec kronen. Tevens voer je preventiewerkzaamheden uit en is er ruimte voor een geheel eigen preventieagenda. Van de praktijk in de regio Winschoten/Veendam krijg je een mooi marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en natuurlijk een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteer vandaag nog!

inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 21402

Gepubliceerd op: 9 september 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling