Rovidam
Skip to main content

Tandartsassistent | Regio Harderwijk

Enthousiaste EN ervaren tandartsassistent kom jij werken in deze moderne praktijk in de regio Harderwijk? 24-32 uur per week.

24-32 uur per week
Regio Harderwijk
#ROMH21407

Jouw talent wordt hier gewaardeerd!

Als tandartsassistent werk je samen met de tandarts als één team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt hierbij behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Rovidam, wij vinden de vacature die bij je past!

Elke regio heeft een eigen recruiter. Hierdoor kent de recruiter de praktijken als haar eigen gebit. We vinden de praktijk die bij jou past en dit doen we helemaal gratis en anoniem! Rovidam Mondzorgbanen heeft al 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling in de mondzorg.

Hoe ziet deze functie eruit?

Als tandartsassistent bij deze praktijk in de regio Harderwijk, is geen dag hetzelfde en sta je open voor de wens van de patiënt. Je assisteert bij patiëntbehandelingen, waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om zelfstandige voorbehouden handelingen uit te voeren, zoals het maken van röntgenfoto's, het nemen van afdrukken, het maken van noodkronen en het aanbrengen van een cofferdam, mits je daarvoor voldoende bekwaam en/of opgeleid bent. Je werkt nauw samen met de rest van het team.

Wat heb je in je bagage?

• Jij hebt een diploma tot tandartsassistent, volgt de opleiding tot tandartsassistent of hebt ervaring als tandartsassistent;
• Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B) of bent bereid om deze te behalen. Het is daarnaast een pré als jij in het bezit bent van een geldig röntgencertificaat;
• Jij spreekt en schrijft Nederlands op een uitstekend niveau;
• Jij bent 24-32 uur  beschikbaar bij voorkeur op een dinsdag, donderdag (must) en vrijdag
• Jij bent representatief, patiëntgericht en communicatief vaardig;
• Jij bent toe aan een hele leuke nieuwe werkplek! 

Waar ga je aan de slag?

Deze moderne praktijk in de regio Harderwijk heeft 5 behandelkamers en een professioneel, gezellig en enthousiast team die regelmatig teamuitjes organiseren. Naast algemene tandheelkunde bieden zij o.a. endodontologie en mondhygiëne. Saamhorigheid en teamsamenwerking staan binnen het team hoog in het vaandel, ook is er genoeg ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk vlak. Ze bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw werkervaring. Je kunt gratis voor de deur parkeren en ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar.

Vacature naar je hart?

Neem dan gelijk contact met mij op!

moniek@rovidam.nl / 06-27156655

Ref: 21407

Gepubliceerd op: 9 september 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling