Rovidam
Skip to main content

Tandartsassistent | Regio Drachten

Ben jij een enthousiaste tandartsassistent/baliemedewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een fijne praktijk in de regio Drachten zijn wij op zoek naar een energieke en vriendelijke tandartsassistent die het leuk vindt om deze rol te combineren met baliewerkzaamheden! 

24-40 uur per week
Regio Drachten
#ROIB21405

Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Je kunt hier aan de slag voor 3 tot 5 dagen per week. De vaste werkdag is vrijdag; de overige dagen worden in overleg bepaald. De werktijden zijn van 8:00 tot 17:00 uur, inclusief een lunchpauze van een uur. De praktijk heeft vijf moderne behandelkamers en een betrokken team van 16 collega’s, waaronder tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten.

Wij vinden de praktijk die bij jou past.

Rovidam is al 20 jaar actief in arbeidsbemiddeling. Als het om Mondzorgbanen gaat kan je bij ons echt kiezen en mag je ook nog kieskeurig zijn. Kies de juiste partij om jouw ambities waar te maken. Wij reageren snel en vinden jouw baan! Wij regelen jobs gratis!

Waar ga jij je tanden in zetten?

Als baliemedewerker ben jij een van de belangrijkste schakels binnen de praktijk, namelijk tussen tandheelkundig personeel en de patiënten. Je hebt de verantwoordelijkheid over de planning en hebt telefonisch en per mail contact met onze patiënten. Jij bent het visitekaartje van de praktijk, aangezien bij binnenkomst jij het eerste aanspreekpunt van de patiënten bent en als tandartsassistent werk je samen met de tandarts als één team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt hierbij behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Herkenbaar?

  • Jij hebt een diploma tot tandartsassistent, volgt de opleiding tot tandartsassistent of hebt ervaring als tandartsassistent.
  • Jij hebt ervaring als baliemedewerker in de tandheelkund.
  • Ervaring of kennis van het programma Exquise is een pré.
  • Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B).
  • Je Nederlands is top.

Ga jij deel uitmaken van dit leuke team?

Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht, gezellige en professioneel team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Patiënten krijgen alle aandacht in deze praktijk, er heerst een fijne sfeer. Deze praktijk werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens protocollen en de laatste richtlijnen. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Gratis parkeren kan op 5 minuten loopafstand van de praktijk en ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar. De praktijk heeft 5 ruime behandelkamers.

Vacature naar je hart?

Neem dan gelijk contact met mij op!

inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 21405

Gepubliceerd op: 9 september 2024

Inge de Bruijn

Vragen?
Neem contact op:

Inge de Bruijn
Recruiter regio Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
inge@rovidam.nl
06-39675601

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling