Rovidam
Skip to main content

Tandarts-/ Preventie assistent | regio Dronten

Ben jij op zoek naar een langdurige samenwerking in een moderne en lokale praktijk in regio Dronten? Werk je graag in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat en vind je bij- en nascholing belangrijk? Lees dan snel verder!

16-32 uur per week
regio Dronten
#ROMH21644

Op zoek naar jou, want zelfs Google komt dit niet tegen! 😄🔍

Wij zijn op zoek naar een gedreven preventie-/ tandartsassistent voor deze tandartspraktijk in regio Dronten. Het betreft een functie van minimaal 2 dagen per week, waarbij maandag en vrijdag vaste dagen zijn en de overige dagen in overleg kunnen worden afgesproken.

Ga voor Rovidam!

Terwijl jij lekker achteroverleunt en geniet van je welverdiende pauze, springen wij in actie om de perfecte praktijk voor je te vinden waar jouw ervaring echt kan schitteren! Makkelijker kan het echt niet, toch? Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog! Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met praktijken die aansluiten bij jouw wensen en ambities. En het mooiste? Onze bemiddeling is helemaal gratis! Je kunt dus gerust de benen omhoog doen terwijl wij de klus klaren!

Minimaal 2 dagen per week beschikbaar

Voor de assistent met ambities en de wens om verder te groeien, biedt deze praktijk de mogelijkheid om door te stromen naar de rol van preventie-assistent. Als jij deze stap wilt zetten, staan we klaar om een aantrekkelijk salaris te bieden. Dus, als je klaar bent om naar het volgende niveau te gaan, te groeien, bloeien en bouwen, dan is deze praktijk wellicht de juiste plek voor jou. Ook als je preventie-assistent bent, horen we graag van je! 
Functie-inhoud (en er is nog veel meer mogelijk!): Als tandarts- of preventie-assistent in onze praktijk in regio Dronten assisteer je de tandarts tijdens behandelingen en ingrepen. Je bereidt de behandelkamer voor en zorgt ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en gesteriliseerd. Ook maak je in opdracht van de tandarts röntgenfoto's en geef je patiënten advies over mondverzorging en nazorg, bijvoorbeeld na extracties.

Waar moet jij aan voldoen?

  • Je hebt een diploma of relevante ervaring in de tandheelkunde;
  • Ervaring met Exquise is een pluspunt;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hecht waarde aan bij- en nascholing voor je persoonlijke en professionele groei;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Over deze praktijk:

De praktijk heeft een frisse, moderne uitstraling en persoonlijke aandacht staat hier centraal. Dankzij het dorpse karakter kunnen we écht betrokken zijn bij onze patiënten, wat zorgt voor een warme en vertrouwde sfeer. De praktijk is uitgerust met >3 moderne behandelkamers, een eigen röntgenruimte én een laboratorium in huis, waardoor we uitgebreide zorg direct kunnen bieden. Je komt te werken in een dynamische en professionele omgeving, waar je deel uitmaakt van een enthousiast en toegewijd team.

Kijkje nemen? 

Ik kan niet wachten om je reactie te zien! Hopelijk is het zo leuk dat zelfs mijn inbox een feestje geeft! 🎉😄
moniek@rovidam.nl / 06-27156655

Ref: 21644

Gepubliceerd op: 1 oktober 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling