Rovidam
Skip to main content

Tandarts-assistent | Noordoostpolder

In de vakantie bedacht dat je in bent voor een uitdaging?? Voor een hypermoderne grote groeps- Tandartspraktijk, in de Noordoostpolder, is Rovidam op zoek naar een parttime (24 uur) Tandartsassistent.

24-40 uur per week
Noordoostpolder
#ROIB21696

Iets over de prachtige en moderne praktijk:

Voor een hypermoderne grote groeps- Tandartspraktijk, in de Noordoostpolder, is Rovidam op zoek naar een Tandartsassistent. Je kunt hier voor 24 uur aan de slag. Mogelijkheden genoeg! Deze praktijk heeft alle disciplines (implantologie, orthodontie, endodontologie etc) onder één dak en ze zijn ook verwijspraktijk. Zeer divers dus.

Rovidam, ook in 2025 en 2026!

Wil jij deze zomer iets anders maar weet je nog niet goed wat voor praktijk er bij jou past? Of weet jij dit juist wel heel goed? Neem contact op met Rovidam en wij vinden de baan en praktijk die aansluit bij jouw wensen en kunnen. Rovidam bemiddelt kandidaten anoniem en gratis!

Dynamisch is hier het sleutelwoord:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gekwalificeerde tandarts-assistent om dit team in de Noordoostpolder te versterken in deze moderne tandartspraktijk. Als tandarts-assistent speel je een essentiële rol in het bevorderen van de mondgezondheid van de patiënten en het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg. Ze streven naar een patiëntgerichte aanpak en hechten veel waarde aan professionaliteit en een vriendelijke benadering. Sws is hier veel mogelijk, je kunt ortho leren, of als je al ortho kan, ortho doen, je kunt als BBL tandartsassistent aan de slag, dus werken en leren, maar ook intern opleiden behoort tot de mogelijkheden als je al een MBO4 opleiding in de zorg hebt afgerond, dan leer je het werk aan de stoel en de theorie lekker vanuit je luie stoel (bijvoorbeeld NHA). Voor sollicitanten met MBO richting zorg of BBL vragen wij om een motivatie toe te voegen aan het cv.

preKIES jouw kwaliteiten?

  • Je bent gemotiveerd tandarts-assistent door opleiding of ervaring of je wil het vak leren (Zie hier net boven)
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken
  • Je wil een langdurige samenwerking aan gaan
  • Vanaf 24 uur mag je solliciteren

Wat hebben wij jou te bieden?

Een aangename werkomgeving in een moderne tandartspraktijk met goed uitgeruste behandelkamers. Je komt te werken in een gemotiveerd en vriendelijk team dat samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Professionele groei en ontwikkeling is hier mogelijk door cursussen. Parkeren kan voor de deur. Enne, niet geheel onbelangrijk, ze betalen een goed loon!

Nieuw avontuur na de zomer?

Dan spreek ik je graag snel en zit jij hopelijk snel op je nieuwe werkplek!

inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 21696

Gepubliceerd op: 5 oktober 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling