Rovidam
Skip to main content

Tandartsassistent kwetsbare doelgroepen | regio Arnhem

Heb jij affiniteit met kwetsbare doelgroepen en wil je een verschil maken in hun mondgezondheid? Wij zijn op zoek naar een betrokken tandartsassistent die met zorg en aandacht kan werken met patiënten die extra ondersteuning nodig hebben.

8-24 uur per week
regio Arnhem
#ROIB21765

Affiniteit met kwetsbare doelgroepen? 

Rovidam zoekt een tandartsassistent voor een organisatie die zich richt op kwetsbare doelgroepen in de regio Arnhem. Ben jij een pientere zelfstandige en zorgzame tandartsassistent die graag een extra tandje bijzet? Top! Dan is deze vacature je wel toevertrouwd want bij deze organisatie kun je er volop voor gaan.

Rovidam regelt jou job!

Bij Rovidam Mondzorgbanen houden we van snelheid, we werken zó snel dat we soms zelf verbaasd zijn! Oké, we gaan niet letterlijk met het mes tussen de tanden aan de slag (dat laten we aan de tandartsen over), maar we bijten ons wél stevig vast in elke vacature. Ons geheim? Een mega-netwerk en recruiters die overal hun tanden in zetten... uhm, in elke regio dus. En het beste? Voor kandidaten is onze service helemaal gratis! Dus, wat houdt je tegen? Wij regelen je nieuwe job terwijl jij rustig je tanden poetst.

Op maandag en woensdag...

Je gaat 2 dagen per week (maandag en woensdag) samen met de tandarts naar zorginstellingen in de regio Arnhem om daar als tandartsassistent met kwetsbare doelgroepen aan de slag te gaan. Een mooie en dankbare baan, je behandelt de patiënt in een zorginstelling, je neemt de benodigde materialen mee, daarnaast doe je met behulp van een laptop ook de administratie, en volg je soms trainingen en congressen. Tevens de mogelijkheid om je certificaat tot preventie-assistent te behalen.

Dit is wat jouw assistentenbagage omvat:

  • In bezit van de juiste papieren;
  • Makkelijk in de omgang, accuraat, communicatief, zelfstandig en hebt affiniteit met kwetsbare doelgroepen;
  • Beschikbaar op maandag en woensdag.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in ambulante zorg door heel Nederland. Deze organisatie staat bekend om haar professionele aanpak en brede dienstverlening, en biedt jou de kans om deel uit te maken van een team dat dagelijks bijdraagt aan de zorg voor mensen in diverse regio’s. Naast een aantrekkelijk salaris kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met een focus op kwaliteit en ondersteuning biedt deze organisatie jou niet alleen een baan, maar ook een plek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en waar waardering voor jouw werk centraal staat.

Enthousiast?

Dat dacht ik al! Laat van je horen, ik zit klaar met koffie en een glimlach om jouw reactie te ontvangen.
inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 21765

Gepubliceerd op: 11 oktober 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling