Rovidam
Skip to main content

Mondhygiënist | regio Doetinchem

Ben jij die enthousiaste mondhygiënist die houdt van ontwikkeling en uitdaging? Perfect! Als je altijd al hebt gedroomd van een functie waar je je tanden kunt zetten in nieuwe uitdagingen, dan hebben we goed nieuws voor je!

16-24 uur per week
regio Doetinchem
#ROIB21769

Op zoek naar een volgend avontuur?

Het gaat om een functie als zzp’er of in loondienst voor twee dagen per week. Dus, als je op zoek bent naar een parttime avontuur waarbij je niet alleen je tanden, maar ook je vaardigheden kunt laten blinken, blijf dan vooral verder lezen.

Rovidam: Al ruim 20 jaar jouw matchmaker in arbeidsbemiddeling!

Als het gaat om mondzorgbanen zorgen we ervoor dat alles goed aansluit en perfect past! Bij ons kun je echt kiezen en mag je zelfs kieskeurig zijn. Waarom? Omdat we vinden dat jouw ambities de beste zorg verdienen! Kies de juiste partij om jouw dromen waar te maken, want waarom zou je genoegen nemen met minder? Wij reageren snel en vinden de baan die bij je past. Rovidam: Wij regelen jobs! Want als jij niet moet kiezen, wie dan wel?

Volle agenda? Voilà... hier is die dan.

Je hebt een sterke motivatie en een diepe liefde voor je vakgebied. Het is je streven om patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Het is cruciaal om vooruit te denken en voortdurend alert te zijn, zodat je adequaat kunt reageren in noodsituaties. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gericht op samenwerking en het behalen van resultaten. Binnen het hechte team bij deze praktijk in regio Doetinchem is een proactieve houding zeer welkom. Daarnaast ben je goed in het organiseren en administreren, omdat dit de basis legt voor een optimale behandeling van onze patiënten.

Dit ben jij:

  • Je hebt de studie mondzorgkunde volledig afgerond;
  • Je bent sociaal vaardig, representatief en een aanwinst voor het team;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je bent 2 dagen per week beschikbaar, dagen in overleg;
  • Werken in teamverband vind jij prettig.

2 dagen per week

Bij deze praktijk in de regio Doetinchem is een hecht en gezellig team aanwezig met verschillende expertises, wat zorgt voor afwisseling en uitdagingen in het werk. De tijd vliegt hier voorbij! We doen ons uiterste best om onze patiënten de hoogste kwaliteit van zorg en een geweldige ervaring te bieden. Je kunt rekenen op de nodige interne en externe ondersteuning, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dankzij de mogelijkheden voor groei en een dynamische, interessante werkomgeving is er altijd uitdaging en professionaliteit aanwezig.

Klinkt dit als muziek in je oren?

Dan ben ik heel benieuwd naar je reactie!
inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 21769

Gepubliceerd op: 11 oktober 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling