Rovidam
Skip to main content

Mondhygiënist | Groningen

Ben jij dé mondhygiënist die persoonlijke en professionele zorg op maat biedt? Deze tandartsenpraktijk in Groningen zoekt jou! Dus, als je weet hoe je een glimlach moet laten stralen (en niet alleen je eigen), dan is hier plek voor jou! Kom 2-3 dagen per week bij deze praktijk werken, en laat die tanden dansen!

16-24 uur per week
Groningen
#ROIB21800

Vul een volle agenda!

Stap in een dynamische praktijk met een volle agenda en een moderne, kleinschalige sfeer! Samenwerken met een gemotiveerd en gezellig team maakt elke werkdag bijzonder. Of je nu in loondienst wilt werken of als ZZP’er op basis van provisie, de mogelijkheden zijn eindeloos. We stemmen de werkdagen graag met je af, zodat je werk en privé perfect kunt combineren. Sluit je bij ons aan en breng je carrière naar een hoger niveau!

Alles kan bij Rovidam!

Rovidam is al meer dan 20 jaar actief in arbeidsbemiddeling. Als het om mondzorgbanen gaat, heb je bij ons volop keuze en kun je zelfs kieskeurig zijn! Kies de juiste partner om jouw ambities waar te maken. Wij reageren snel en helpen je de perfecte baan te vinden! En het mooiste? Wij regelen vacatures voor kandidaten helemaal gratis!

Dit ga je doen:

In deze functie ben je als mondhygiënist verantwoordelijk voor het geven van de juiste voorlichting en het uitvoeren van mondzorgkundige behandelingen. Je houdt je bezig met parodontale- en preventieve behandelingen en ondersteunt patiënten bij het verbeteren van hun mondhygiëne. Er wordt gewerkt met veel respect voor de patiënten en collega's helpen elkaar. Als mondhygiënist in deze praktijk werk je met de EMS Airflow Master.

Zijn dit jouw kwaliteiten? 

  • Je bent in het bezit van een HBO-diploma Mondzorgkunde;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Je vindt het leveren van kwaliteit belangrijk;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Je bent 2-3 dagen per week beschikbaar.

Moderne en kleinschalige praktijk

Sluit je aan bij deze zeer moderne, kleinschalige praktijk in Groningen, waar je samenwerkt met een gemotiveerd en gezellig team! Hier zijn diverse praktijkspecialisaties, waaronder Cerec, implantologie, 3D-printtechnologie en orthodontie met SureSmile aligners. Je kunt kiezen om in loondienst te werken of als ZZP'er op basis van provisie. De werkdagen zijn flexibel en kunnen in goed overleg worden ingedeeld. En goed nieuws: er is een parkeerplek voor je beschikbaar!

Is je aandacht getrokken?

Mooi, bel me gerust!
inge@rovidam.nl / 06-39675601

Ref: 21800

Gepubliceerd op: 14 oktober 2024

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling