Rovidam
Skip to main content

Tandartspraktijken te koop

Onderstaand een overzicht van ons actuele aanbod van tandartspraktijken ter overname.

Tandartspraktijk te koop

De ene tandarts droomt ervan, terwijl anderen er niet aan willen denken: een tandartspraktijk overnemen. In jouw loopbaan gebeurt het maximaal één of twee keer. Daarom heb je waarschijnlijk veel vragen over het aankopen van een praktijk. Tandartspraktijk te koop? Schakel bij praktijkovername tandarts de praktijkbemiddeling van Rovidam in!
Een tandartspraktijk overnemen is niet voor een ieder weggelegd. Heb jij zin in een uitdaging met aantrekkelijk toekomstperspectief? Overweeg dan een praktijkovername tandarts. De praktijkbemiddeling van Rovidam helpt je in het gehele traject. Wij zijn integer en klantgericht. Onze hulp vermindert jouw zorgen. Hierdoor kan je de energie en tijd goed aan jouw huidige patiënten besteden.

Tandartspraktijk overnemen

Wanneer jij interesse hebt in een tandartspraktijk overnemen, heb je een pakket van eisen waaraan een praktijk moet voldoen. Met meer kopers op de markt is de kans aanwezig dat de praktijk die aan jouw eisen en wensen voldoet ook in de belangstelling van anderen staat. Bij praktijkovername tandarts is het daarom verstandig om je te oriënteren op meerdere praktijken. Wanneer de perfecte praktijk aan jouw neus voorbij gaat, richt je de pijlen op een andere mogelijkheid.

Praktijkbemiddeling

Een eigen praktijk beginnen is een grote stap, waarbij veel zaken komen kijken. Bij praktijkovername tandarts kijk je eerst naar het aanbod. Welke tandartspraktijken staan te koop en voor welke prijs? Wil je een tandartspraktijk overnemen dan is het bijvoorbeeld van belang dat je weet hoe groot het patiëntenbestand is en welke omzet haalbaar is. Onze consultant praktijkbemiddeling helpt je bij de aankoop van een praktijk. Wij hebben immers jarenlange aankoopervaring en kennis van de markt.
Een tandartspraktijk overnemen kost veel tijd en energie. Helemaal een nieuwe praktijk beginnen, brengt nog meer zorgen met zich mee. Hoe vind je het personeel dat je nodig hebt en hoe bouw je binnen korte tijd een patiëntenbestand op die groot genoeg is om financieel rond te komen? Die zorgen heb je in ieder geval niet als je een lopende praktijk overneemt. Bij praktijkovername tandarts neem je het personeel en de patiënten van de vorige tandarts over. De praktijkzaken zijn al geregeld en vereisen meestal weinig tot geen aanpassingen. Als je bij de aankoop praktijkbemiddeling van Rovidam inschakelt, heb je nog minder zorgen. Zo kan je snel weer alle aandacht op je patiënten en medewerkers richten.

Tandartspraktijk overnemen in jouw buurt

In ons aanbod kan je bekijken of praktijkovername tandarts in de door jou gewenste regio mogelijk is. Behalve de regio kan je de zoekopdracht nog specifieker maken. Zo kan je aangeven wat voor soort praktijk je zoekt; bijvoorbeeld een normale tandartsenpraktijk of een praktijk voor orthodontie. Ook kan je filteren op jouw voorkeur voor de hoeveelheid behandelkamers.
Wil jij een tandartspraktijk overnemen of juist overdragen? Kies dan voor praktijkbemiddeling van Rovidam. Wij hebben jarenlange aan- en verkoopervaring en kennis van de markt. Wij helpen van het zoeken naar een praktijk die aan jouw criteria voldoet tot aan het voeren van de onderhandelingen voor praktijkovername tandarts. Rovidam Mondzorgbanen is meer dan alleen praktijkbemiddeling. Wij verzorgen de werving en selectie van mondzorgpersoneel en bieden diverse vormen van praktijkondersteuning.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Moniek Hammink
  Moniek Hammink
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling