Rovidam
Skip to main content

Succesverhaal Rovidam praktijkbemiddeling

Klantcase Feryal Ninor (verkoop)

“Rovidam heeft mij begeleid bij het vinden van een geschikte kandidaat voor de overname van mijn praktijk. Alfred van Nieuwenhuijze was mijn vaste contactpersoon; hij was niet alleen gemakkelijk bereikbaar per telefoon en e-mail, maar heeft me bovendien uitstekend geholpen bij het verhelpen van de obstakels die we in het proces tegenkwamen.

Rovidam biedt intensieve begeleiding, denkt actief mee bij het oplossen van problemen en vervult daarmee een ondersteunende en kalmerende rol.
Ondanks dat de overname van een praktijk een zakelijke transactie is, komen er ook emoties bij kijken. Rovidam ontzorgt en neemt werkzaamheden uit handen, waardoor een overname beter behapbaar wordt voor wie daar niet dagelijks mee te maken krijgt. De dienstverlening van Rovidam was boven verwachting. Dankzij hun snelle en transparante manier van communiceren en de tijd die ze investeren in het opbouwen van een band tussen hen, de klant en de overnamekandidaat heb ik het overnameproces als zeer prettig en professioneel ervaren.

Rovidam maakt geen beloftes die ze niet waar kunnen maken. Ze zijn duidelijk in hun rol in het proces, namelijk het begeleiden van de klant. Verkoop is geen garantie, maar dankzij hun professionele inzet is de overname van mijn praktijk tot een goed einde gebracht. Als ik in de toekomst opnieuw een partner nodig heb voor de bemiddeling bij een praktijk zal ik Rovidam zeker weer inschakelen.”

Praktijk Verkopen?
×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling