Rovidam
Skip to main content

Succesverhaal Rovidam praktijkbemiddeling

Klantcase Tandartsenpraktijk Spoorstraat (aankoop)

“Toen ik naast mijn bestaande tandartspraktijk wilde uitbreiden, besloot ik via internet op zoek te gaan naar een partij die bemiddelt bij praktijkovername. Rovidam was de eerste hit in mijn zoekopdracht. Met Eric van Oosterhout snel een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Al snel daarna bracht Rovidam verschillende potentiële praktijken bij me aan en bovendien dacht Eric mee over de mogelijkheden binnen mijn budget.

In eerste instantie was ik op zoek naar een praktijk in Den Haag, maar Eric had ook een voor mij geschikte praktijk in Ede op het oog. Ede was logistiek gezien geen logische keuze voor mij, maar overtuigd door Eric zijn aanbeveling en enthousiasme zijn we de praktijk toch gaan bekijken. In de afgelopen jaren heb ik veel praktijken gezien, maar van deze locatie was ik direct onder de indruk: een mooie praktijk met veel patiënten. Daarna verliep het aankooptraject erg snel: binnen twee maanden was de overdracht naar iedere tevredenheid geregeld.

Wat mij het meest aanspreekt aan Rovidam is hun openheid en transparantie. Vanaf het eerste moment weet je waar je aan toe bent. Ze leggen je precies uit wat ze voor je gaan doen en dat wordt ook waargemaakt. Inmiddels heb ik twee keer met Rovidam samengewerkt en beide keren heb ik precies gekregen wat mij was beloofd. Eric denkt mee over zowel de praktische als de financiële kant van de aan- of verkoop en adviseert over verschillende rechtsvormen. Ze zijn hierin duidelijk over hun expertise en tot waar deze reikt. Zelf heb ik een juridische achtergrond en weet ik mijn weg in de wereld van rechtsvormen, maar wanneer je niet over deze kennis beschikt, is het belangrijk dat een bemiddelingspartij je voldoende en juist advies geeft. De medewerkers van Rovidam weten waar hun kracht ligt en gaan niet buiten hun expertise.

Praktijk kopen?
×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling