Rovidam
Skip to main content

Rovidam Mondzorgbanen neemt concurrent DentalMatch over en eigenaar Alida van Baarlen maakt de overstap naar Rovidam

Ede, 30 januari 2024

Rovidam, het grootste werving- en selectiebureau en praktijkbemiddelingsbedrijf in de mondzorg, gevestigd in Ede, heeft op 25 januari jl. alle aandelen van concurrent DentalMatch uit Zeewolde overgenomen. Jan Meijering, eigenaar van Rovidam en van de uitzendorganisatie Medicadenta, laat weten dat Rovidam met deze overname haar leidende marktpositie verder wil versterken.

Per 1 februari zal de eigenaar van DentalMatch, Alida van Baarlen, in dienst treden bij Rovidam. Ze zal naast recruitment activiteiten ook verantwoordelijk worden voor de nieuw op te zetten Rovidam Mondzorg Academie die vanaf 1 maart a.s. van start gaat.

Deze overname past in de strategische doelstelling van Rovidam om de verschillende aspecten van dienstverlening in de sector uit te breiden en een verdere kwaliteitsimpuls te realiseren. Rovidam plaatst niet alleen tandartsen en overig mondzorgpersoneel bij tandartspraktijken in heel Nederland, maar bemiddelt ook bij de aan-en verkoop van tandartspraktijken. Vanaf 1 maart zal Rovidam zich ook gaan inzetten om de grote tekorten aan gecertificeerde tandartsassistenten en overig mondzorgpersoneel, te verkleinen met haar Rovidam Mondzorg Academie.

Jan Meijering: ‘we zijn heel erg blij dat we onze ambitie met deze overname kunnen versnellen en met de ervaring van Alida van Baarlen extra kennis en kwaliteit in huis halen’.

Ook Alida van Baarlen is erg opgetogen over de overstap die zij maakt naar Rovidam per 1 februari a.s. ‘Met hun leidende marktpositie en de professionele organisatie is Rovidam de aangewezen partij om mijn ambities binnen de tandheelkundige markt verder te verwezenlijken.’

www.rovidam.nl
www.rovidam.nl/praktijkbemiddeling/

Voor vragen:
info@rovidam.nl
telefoon: 085-2380000
contact: Jan Meijering, directeur/eigenaar.

Rovidam Mondzorgbanen BV
Stationsweg 71
6711 PL Ede

Ik ben op zoek naar een baanIk ben op zoek naar personeel
Afbeelding Jan & Alida tekenen
×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling