Rovidam
Skip to main content

Vacature kaakchirurgie assistente

Solliciteren kost over het algemeen veel tijd en moeite. Naar kaakchirurgie assistentes is wel vraag; maar bieden die praktijken ook het contract dat jij zoekt? Het vinden van de vacature kaakchirurgie assistente die het beste bij jouw ervaring en wensen past is nog niet zo makkelijk. Rovidam Mondzorgbanen helpt je aan een match met een mondzorgcentrum of tandartspraktijk bij jou in de buurt.

Op zoek gaan naar een baan kan vele aanleidingen hebben. Je hebt net een opleiding afgerond, je zoekt een nieuwe uitdaging of wilt minder werken? Probeer maar eens tussen alle vacatures hetgene te vinden dat jij zoekt. Je kan geen parttime vacature kaakchirurgie assistente in jouw regio vinden? Onze recruiters kennen veel tandartspraktijken en mondzorgcentra bij jou in de omgeving. Een kennismakingsgesprek met een potentiële werkgever is zo gemaakt.

Vacature kaakchirurgie assistente

Met het grootste vacaturenetwerk in mondzorgland is de kans groot dat wij je kunnen helpen bij het vinden van de ideale baan. Wij kijken welke vacature kaakchirurgie assistente het beste past bij jouw cv, opleiding en werkervaring. Ook jouw voorkeur voor bijvoorbeeld een full- of parttime aanstelling en jouw voorkeur voor een praktijk in de stad of op het platteland nemen wij mee om tot een geslaagde match te komen.

Mondzorgbanen

Je vindt bij ons de vacature die bij je past; of het nu een vast contract, tijdelijk contract of een contract op uitzendbasis is. Schrijf je gratis in bij Rovidam of benader onze recruiter in jouw regio. Die kan je in contact brengen met praktijken die matchen met jouw ambities en ervaring. Is er op dat moment geen vacature kaakchirurgie assistente die bij jouw wensen aansluit? Geen paniek. Onze recruiter laat je snel weten wanneer er een passende vacature in jouw omgeving vrijkomt.

Wij hebben niet alleen vacatures voor kaakchirurgie assistentes, maar ook voor onder andere tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici en praktijkmanagers. De tandarts vacatures zijn onderverdeeld in vacatures voor tandartsen algemeen en specialisten. Endodontologie, implantologie en parodontologie zijn enkele specialismen in de tandartswereld. Alle tandartsen die zich bij Rovidam inschrijven, moeten een BIG-registratie hebben.

Vacature kaakchirurgie assistente plaatsen?

Rovidam is meer dan een vacaturenetwerk. Wij helpen ook mondzorgcentra en tandartspraktijken met de werving en selectie van personeel. Onze recruiter in jouw regio kent veel potentiële kandidaten en zoekt naar diegene die het beste bij jouw eisen aansluit. Rovidam heeft een sterk, groot en jarenlang opgebouwd netwerk. Als een kandidaat in de proeftijd geen match blijkt te zijn, zoeken wij gratis door om de vacature kaakchirurgie assistente in te vullen.

Zoek jij een vacature kaakchirurgie assistente? Bekijk dan alle vacatures voor deze functie op de site van Rovidam Mondzorgbanen. Wij zijn al ruim 25 jaar een belangrijke speler in mondzorgland met het grootste vacaturenetwerk in deze sector. Rovidam verzorgt de werving en selectie van mondzorgpersoneel, bemiddelt bij de aan- en verkoop van tandartspraktijken en biedt op verschillende manieren praktijkondersteuning, waaronder patiënten beheer. Laten sommige van jouw patiënten hun controle-afspraak verlopen of komen ze niet meer? Wij benaderen deze ‘slapende’ patiënten en helpen jouw praktijk zo met haar zorgplicht.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Moniek Hammink
  Moniek Hammink
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling