Rovidam
Skip to main content

Vacatures tandartsassistente ziekenhuis

Op zoek naar een nieuwe werkomgeving of een baan dichter bij huis? Bijna alle vacatures tandartsassistente ziekenhuis vind je in onze vacaturebank. Bij Rovidam Mondzorgbanen brengen wij je in contact met ziekenhuizen die bij jouw ambitie en wensen aansluiten.
De taken van een tandartsassistente in een ziekenhuis verschillen niet heel veel met de taken in een tandartspraktijk. Denk hierbij aan het assisteren van de tandarts aan de stoel en het maken van foto’s en afdrukken. In vacatures tandartsassistente ziekenhuis ligt daarnaast de nadruk op het gereedmaken van de behandelkamer voor de volgende patiënt, het desinfecteren van materialen en het ontvangen van de patiënt. Zie je op dit moment geen interessante vacature? Schrijf je in bij Rovidam en je krijgt bericht als er een vacature komt die aansluit bij jouw voorkeuren.

Vacatures tandartsassistente ziekenhuis

In onze vacaturebank staan veel vacatures in de mondzorg. De vacatures tandartsassistente ziekenhuis in jouw buurt vind je eenvoudig en snel. Selecteer op onze vacaturesite de functie tandartsassistente. Vul je postcode in en binnen welke maximale afstand van je woonplaats je wilt werken. Ook heb je de mogelijkheid om je voorkeur voor het aantal werkuren in te vullen. De vacatures die aan jouw criteria voldoen, krijg je dan direct te zien.

Mondzorgbanen

Rovidam heeft het grootste vacaturenetwerk in mondzorgland. De kans is groot dat je tussen de vele vacatures tandartsassistente ziekenhuis jouw droombaan vindt. Door de groeiende vergrijzing is de verwachting dat het aantal vacatures in de mondzorg blijft toenemen. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een baan. In elke regio hebben wij een recruiter die bekend is met zowel de werkgevers als de kandidaten. Wij werken snel, vertrouwelijk en anoniem. Onze bemiddeling bij vacatures in de mondzorg wordt altijd goed tot zeer goed beoordeeld.
Door de toename van het aantal vacatures voor tandartsassistentes in ziekenhuizen is het ook mogelijk dat je meerdere vacatures interessant vindt. Wij geven je enkele tips hoe je de vacatures kan vergelijken. Bekijk of de functieomschrijving goed aansluit bij jouw opleiding, ervaring en ambitie. In de ene vacature zijn ze meer op zoek naar een stoelassistente, terwijl een andere werkgever ook veel baliewerkzaamheden van een assistente verwacht. Bij mondzorgvacatures van ziekenhuis staat vaak een specialisme vermeld. Het is verstandig om te kijken of het om een full- of parttime functies gaat en vergeet ook niet om het salaris te vergelijken.

Vacatures tandartsassistente ziekenhuis in jouw buurt

De belangrijkste vraag is of er wel mondzorgvacatures zijn bij een ziekenhuis in de buurt. Wij helpen je bij die zoektocht, ongeacht jouw persoonlijke redenen; of je dichter bij huis een baan zoekt of dat je het tijd vindt voor een nieuwe uitdaging. Jouw persoonlijke recruiter weet waar er regelmatig vacatures tandartsassistente ziekenhuis in jouw regio zijn en laat je direct weten wanneer er een passende nieuwe vacature voor tandartsassistente in een ziekenhuis is.
Wil jij tandartsassistente in een ziekenhuis worden? Bekijk dan het overzicht van vacatures tandartsassistente ziekenhuis bij Rovidam Mondzorgbanen. Meer dan een kwart eeuw zijn wij met het grootste vacaturenetwerk op het gebied van mondzorg een belangrijke speler in mondzorgland. Rovidam verzorgt de werving en selectie van mondzorgpersoneel, bemiddelt bij de aan- en verkoop van tandartspraktijken en biedt op verschillende manieren praktijkondersteuning, waaronder patiëntenbeheer. Elke praktijk heeft een zorgplicht; met patiëntenbeheer helpen wij je om deze te voldoen. Wij benaderen de patiënten die hun controle-afspraak laten verlopen en die helemaal niet meer naar de praktijk komen.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Moniek Hammink
  Moniek Hammink
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling