Rovidam medewerkers

Onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerd en gedreven, en dat merkt u! Niet alleen de consultants, maar ook onze back-office- en administratieve medewerkers dragen onze filosofie uit: klantgericht werken, actief en flexibel in een compacte no-nonsense organisatie. Maak kennis met het Rovidam-team!

Milly Jordans

Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland

Al jaren werk ik met veel plezier in de recruiting in de Tandheelkundebranche. Het matchen van de juiste kandidaat bij de juiste praktijk blijft voor mij een passie. Het sociale aspect hiervan en het creatief omgaan met een ieders wensen blijven mij inspireren.

| 06-30029545

Rayon Noordoost Nederland

Recruiter regio Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland

| 06-39675601

Kieke van Druenen – Pessers

Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi

Relatiebeheer is echt mijn ding! En hoe leuk is het, als er dan die ene perfecte match is. Goed luisteren, signalen oppakken en daarop inspelen. En als dan de praktijk en kandidaat tevreden zijn dan pas ben ik tevreden. Mensen verbinden in een persoonlijke sfeer en een duurzame relatie opbouwen. Dat is mijn motto.

| 06-27156655

Yvette Luijben

Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland

Mijn belangrijkste drijfveer voor dit werk is het blij maken van mensen.
Twee partijen aan elkaar verbinden, zodat het tot een fijne en goede samenwerking komt; dat is het grootste compliment waar ik iedere dag mijn motivatie uit haal.
Daarbij vind ik persoonlijke benadering, duidelijke transparante communicatie en veelvuldig contact belangrijk in mijn werkzaamheden zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat om de juiste match te maken. En hoe gaaf is het dan om te zien dat een zorgvuldig proces leidt tot een uitstekend resultaat en ervoor zorgt dat we samen duurzame successen kunnen boeken.

| 06-13341524

Dorothé Maas-Booy Liewes

Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland

Arbeidsbemiddeling is mijn passie!! Vanaf mijn eerste baan ben ik hierdoor gegrepen. Elke dag is het opnieuw een uitdaging om de beste kandidaat aan de juiste vacature te koppelen. Enthousiaste kandidaten, tevreden klanten, daar word ik blij van.

| 06-11394041

Alfred van Nieuwenhuijze

Operationeel Manager

Onze ambitie is het bouwen van een netwerk met tevreden klanten die met alle vragen op gebied arbeidsbemiddeling, praktijkbemiddeling en ondersteunende diensten gebruik kunnen maken van een zeer toegankelijke organisatie. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, open communicatie en enthousiasme in het werk zijn voor ons van het grootste belang.

| 06-21278561

Eric van Oosterhout

Consultant praktijkbemiddeling

Ik ben een creatieve verbinder die blij wordt van het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Ik ga graag de uitdaging aan om de perfecte praktijkbemiddeling-match te realiseren met het vizier op doelgericht. Uiteraard doe ik dit niet alleen, maar hebben we bij Rovidam een fantastische club collega’s die ondersteuning geven in dat proces.

| 06-41439560

Leon Hardeman

Administratie/backoffice

Wat is het toch leuk om in een dynamisch bedrijf te werken. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alles achter de schermen klopt. Als backoffice medeweker ben je een echte spin in het web, en hoe mooi is het dan dat je samen met je team elke dag weer fantastische resultaten hebt geboekt.

| 055-5263209 / 06-25200218

Stefan Lodder

Backoffice

Het leuke aan de backoffice is dat ik betrokken ben bij veel activiteiten en het ondersteunen en samenwerken met je collega’s om een goede service te bieden aan onze klanten. Zorgen dat alles achter de schermen goed is geregeld. Dit om snel te kunnen schakelen en het bieden van de gewenste dienstverlening.

| 055-5263209 / 06-82484796

Jan Meijering

Directeur/eigenaar

Het is mijn missie om organisaties door te ontwikkelen en in hun kracht te zetten. Met een enthousiast en gedreven team zetten we Rovidam steeds nadrukkelijker op de kaart. Samen! Rovidam is een ambitieuze organisatie; no-nonsense, actief, steeds vernieuwend en flexibel. Het is mooi dat ik daar mijn rol in kan spelen.

Vragen? App ons