Rovidam
Skip to main content

Rovidam zorgt voor een soepele overname

Sta je op het punt om een tandartspraktijk over te nemen en vraag je je af wat er allemaal bij komt kijken? Rovidam is jouw partner in dit complexe proces. Wij zorgen ervoor dat elke stap soepel verloopt, van de eerste evaluatie tot aan de daadwerkelijke overdracht en zelfs daarna.

Uitgebreide begeleiding

Het overnemen van een tandartspraktijk is een ingrijpende beslissing die veel voorbereiding vereist. Bij Rovidam zorgen we niet alleen voor de juiste match, maar begeleiden we je ook door elke fase van het proces.

Juridische en financiële expertise

Binnen ons partnernetwerk hebben wij experts beschikbaar om je te ondersteunen met alle juridische en financiële aspecten van de overname. Dit zorgt voor een betrouwbare en transparante afwikkeling, waarbij je volledig wordt ingelicht over je rechten en verplichtingen.

Het belang van professionele ondersteuning

Een tandartspraktijk overnemen doe je niet alleen. De complexiteit van het proces vereist een deskundige aanpak. Waarom zou je Rovidam kiezen als jouw partner in dit avontuur? Een klant vertelt: “Ik ben erg tevreden over Rovidam omdat ze kennis van zaken hebben en zich echt inzetten voor hun cliënten.”

Waarom Rovidam?

Bij Rovidam geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaring in de mondzorgsector stelt ons in staat om niet alleen te adviseren maar ook actief problemen te voorzien en op te lossen. Hierdoor kun je vertrouwen op een soepele overgang en een succesvolle start.

Voordelen van onze aanpak

Onze klanten waarderen vooral onze grondige aanpak, die niet alleen de grote lijnen omvat, maar ook de kleine details die cruciaal kunnen zijn voor het succes van de overname. Kom nog meer over ons te weten.

Stapsgewijze begeleiding bij uw overname

Van het eerste contact tot het ondertekenen van de overdrachtsdocumenten, Rovidam staat aan je zijde. We nemen je mee door het gehele proces, stap voor stap. Lees meer over de factoren waar je op moet letten bij het overnemen van een tandartspraktijk.

Voorbereidingsfase

Deze fase omvat alles van het beoordelen van de praktijk tot het in kaart brengen van de toekomstige behoeften. Onze experts helpen je om een helder beeld te krijgen van wat je kunt verwachten en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

Afhandelingsfase

Tijdens deze fase zorgen wij voor de daadwerkelijke overdracht. Ons doel is om alles zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is – je nieuwe praktijk.

Langdurige partnerschappen en nazorg

Een tandartspraktijk overnemen is slechts het begin. Rovidam blijft betrokken bij jouw succes, ook na de overname. Wij zorgen ervoor dat de overgang voor zowel personeel als patiënten vloeiend verloopt. Dit helpt om de continuïteit van zorg te waarborgen en bouwt aan een stabiele toekomst voor je praktijk.

Ondersteuning na overname

Onze ondersteuning stopt niet na de overname. Wij bieden doorlopende hulp en advies om ervoor te zorgen dat jouw praktijk blijft groeien en bloeien onder je nieuwe leiding. Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je carrière met een tandartspraktijk overname? Neem contact op met Rovidam voor een professionele en persoonlijke begeleiding die je kunt vertrouwen.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Moniek Hammink
  Moniek Hammink
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling