Rovidam
Skip to main content

Tandheelkunde studie en daarna

Na jaren studeren heb je dat diploma binnen en wil je snel aan het werk. De kans is groot dat er nog geen vacature aansluit bij jouw wensen. Zoek je na de tandheelkunde studie eerst een tijdelijke baan of wil je nog niet direct fulltime werken? Dat kan met Rovidam. Wij weten welke praktijken in jouw regio op zoek zijn naar gekwalificeerd personeel. Rovidam Mondzorgbanen helpt je aan een match met een tandartspraktijk bij jou in de buurt.

Jij zoekt een baan als tandarts en Rovidam is op zoek naar jou. Wanneer jij na jouw tandheelkunde studie zoekt naar een baan bij je in de buurt, dan neemt de recruiter in jouw regio contact met je op om jouw cv, wensen en ambities te bespreken. Onze recruiters bedienen elk een vaste regio. Hierdoor kennen ze de praktijken in hun gebied heel goed. De recruiter kan direct zien of jij geschikt bent voor een openstaande vacature. Als er een baan komt die matcht met jouw profiel, weet de recruiter je snel te vinden.

Tandheelkunde studie en daarna

Met je diploma tandheelkunde ben je waarschijnlijk op zoek naar een baan als tandarts algemeen. Heb je tijdens of na de tandheelkunde studie een specialisatie gedaan, zoals endodontologie, implantologie of parodontologie? Dan kan je behalve naar de vacatures voor tandarts algemeen ook naar de vacatures voor tandarts specialisten kijken. Om te reageren op vacatures voor tandartsen op onze site moet je in het BIG-register staan en op de hoogte zijn van de geldende WIP-richtlijnen en protocollen.

Gekwalificeerd tandheelkundig personeel

Rovidam Mondzorgbanen verzorgt ook de werving en selectie voor mondzorgcentra. Wij helpen praktijken aan gekwalificeerd tandheelkundig personeel. Mondzorgcentra en tandartspraktijken zoeken onder meer kandidaten voor een vast dienstverband, tijdelijk personeel en medewerkers op uitzendbasis. Met een tandheelkunde studie op je cv pas je ideaal in ons netwerk van gekwalificeerde kandidaten.

Wij kijken voor een match niet alleen naar jouw opleiding en ervaring, maar ook of jij bij de praktijk past en andersom. In een solopraktijk wordt er eerder een beroep gedaan op zelfstandigheid dan in een groepspraktijk. Ook merken wij dat het verschil maakt of de praktijk in de stad of op het platteland zit.

Tandheelkunde studie afgerond: inschrijven

Diploma in de pocket en direct aan het werk? Zo snel gaat het meestal niet; vacatures zijn soms lastig te vinden en sollicitatieprocedures duren over het algemeen lang. Creëer zelf je pad als je geen zin hebt om af te wachten! Schrijf je na het afronden van je tandheelkunde studie direct bij Rovidam in. Dat kan via dit inschrijfformulier. Wij nemen snel contact met je op om jouw wensen en ambities te bespreken.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden na de tandheelkunde studie? Neem dan contact op met Rovidam Mondzorgbanen. Wij zijn al ruim 25 jaar de grootste speler in mondzorgland. Rovidam verzorgt de werving en selectie van mondzorgpersoneel, bemiddelt bij de aan- en verkoop van tandartspraktijken en biedt op verschillende manieren praktijkondersteuning. Wij zijn een dynamische, laagdrempelige en toegankelijke organisatie.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Cora Peters
  Cora Peters
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling