Rovidam
Skip to main content

Vacature orthodontist

Heb jij de opleiding tot orthodontist zojuist afgerond? Of heb je al werkervaring als orthodontist en ben je nu op zoek naar een nieuwe vacature orthodontist? Lees dan vooral verder!

Orthodontist gezocht

 

Bij Rovidam hebben we regelmatig openstaande vacatures voor orthodontisten. Die vacatures liggen verspreid door heel Nederland. En dat is niet vreemd, want er is veel vraag naar ditt mondzorgspecialisme. Door een afwijking of het scheef groeien van tanden kan een kind of (jong)volwassene problemen met het gebit krijgen. Als orthodontist wil je die problemen oplossen en vooral niet erger laten worden.
De doelgroep waarmee je werkt? Je helpt het gebit corrigeren bij kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten beugels. De eerste keer voer je een grondige analyse uit (met o.a. een scan en gebitsafdruk) en daarna blijf je een langere periode aanpassingen uitvoeren. Dit doe je totdat het gewenste eindresultaat bereikt is: de prachtigste lach met een goed functionerend gebit! Dat betekent dus dat je best een relatie met je cliënten (en eventueel de ouders) opbouwt.
Het vertrouwen van (jonge) cliënten winnen en goed uit kunnen leggen wat je met hun gebit gaat doen, is een van de kerncompetenties in de omgang met de cliënt. Alle kennis die je tijdens de opleiding tot orthodontist of bij eerdere praktijken hebt opgedaan en al je sociale vaardigheden, komen hierbij goed van pas! Hoe jij diegene in de stoel behandelt, bepaalt de ervaring.

Fulltime of parttime, vaste baan of interim?

Om na je studie ervaring op te gaan doen, is je eerste functie als orthodontist altijd spannend en uitdagend. Wellicht is er in jouw regio veel keuze en kun je kiezen uit een fulltime of parttime vacature orthodontist. Dan ligt het helemaal aan jezelf en jouw thuissituatie. Heb je geen andere verantwoordelijkheden of wil je zo snel en zo veel mogelijk ervaring opdoen? Dan kun je voor een fulltime baan als orthodontist kiezen.
Zijn er alleen parttime orthodontist vacatures in jouw omgeving? Of wil/kun je om bepaalde redenen niet fulltime werken? Dan is die deeltijdfunctie natuurlijk perfect voor jou. Daarnaast kun je ook nog overwegen of in vaste dienst werken of als interim aan de slag gaan voor jou beter is. Als interim-orthodontist weet je van meet af aan dat je voor een bepaalde tijd bij een praktijk werkt. Als vaste orthodontist aangenomen worden biedt iets meer stabiliteit en zekerheid qua werklocatie en inkomsten.

Salaris orthodontist

Over die inkomsten gesproken: Weet jij al wat je gaat verdienen als orthodontist? Het orthodontist salaris is afhankelijk van de hoeveelheid uren die je werkt en je ervaring. Gemiddeld ligt het bruto maandelijks inkomen rond de € 11.000 als je 40 uur in de week werkt. Het feit of je junior, medior of senior orthodontist bent is van invloed op het maandinkomen. Ook het soort behandelingen dat je uitvoert en het aantal cliënten beïnvloedt je inkomen.

Vacature orthodontist via Rovidam

De beste vacature orthodontist vinden? Check dan het aanbod orthodontist vacatures bij Rovidam! Ons uitgebreide netwerk aan werkgevers – met grotere, maar ook kleinere praktijken – is de beste manier om jouw ideale baan als orthodontist tegen te komen. Je kunt je ook inschrijven, een job alert aanmaken of onze recruiters contacteren om jou te helpen bij het vinden van een passende baan als orthodontist.

Waarom solliciteren via Rovidam?

Wij zijn de grootste speler in mondzorgland. Dat betekent dat je vanuit elke uithoek in Nederland ziet waar de vraag naar orthodontisten het grootst is. Is dat bij jou in de buurt, of moet je er iets verder voor reizen? Voor profielen die niet gebonden zijn aan een vaste locatie kan een baan via Rovidam er zelfs voor zorgen dat het roer omgegooid wordt.
Je verhuist naar een andere plek in het land en werkt dan met nieuwe collega’s én nieuwe cliënten. Je zou niet de eerste zijn die via Rovidam van de stad naar het platteland vertrekt, of juist omgekeerd!

Vacature orthodontist gevonden? Nu solliciteren!

Wij houden van vlot contact en een laagdrempelige manier van solliciteren. Heb je jouw vacature orthodontist gevonden? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [e-mailadres] of reageer direct online via de knop ‘Solliciteer Direct’ bij elke vacature. Heb je eerst nog vragen? Dan staat er bij elke vacature een contactpersoon vermeld die je graag meer informatie verstrekt. Aarzel dan ook niet om te bellen! Cv + motivatiebrief verstuurd of online gesolliciteerd? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Moniek Hammink
  Moniek Hammink
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling