Rovidam
Skip to main content

Vacature tandartsassistente Den Haag vind je bij Rovidam

Ben je op zoek naar een vacature tandartsassistente Den Haag? Rovidam is al 25 jaar de grootste speler in mondzorgland. Wij werven en selecteren mondzorgpersoneel en bemiddelen bij de aankoop en verkoop van tandartspraktijken. Wij zijn er speciaal voor jou om jou te helpen met het zoeken naar de mondzorggerelateerde vacature die het beste bij je past.

Ook voor een vacature tandartsassistente Den Haag ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een heel groot netwerk met in elke regio een eigen recruiter, die jou op een laagdrempelige maar snelle manier helpt. Onze recruiter voor Den Haag staat voor je klaar en zet graag een extra tandje voor je bij!

Vacature tandartsassistente Den Haag: uniek en veelzijdig

Wij hebben verschillende vacatures, die allemaal iets unieks bieden. Ben je op zoek naar een fulltime baan of past een parttime baan juist beter bij jouw situatie? Misschien heb je een mondzorggerelateerde opleiding gevolgd en mis je nog de juiste ervaring, of heb je juist veel ervaring, maar (nog) geen diploma. Wellicht zoek je een baan waar je echt eens goed je tanden in kan zetten?

Ons uitgebreide aanbod aan vacatures bevat de volgende mogelijkheden:

 • Grote keuze in aantal uren
  Wanneer je ons aanbod bekijkt voor een vacature tandartsassistente Den Haag, zie je al snel dat er parttime en fulltime vacatures zijn. Er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld 2 dagen per week te werken, maar er zijn ook vacatures voor tot wel 5 dagen per week. Dit kan op doordeweekse dagen, maar soms ook op de zaterdag. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft! Ook zijn er verschillende vacatures waarbij je parttime begint, maar kans hebt om later meer uren te gaan maken.
 • Opleiding en/of werkervaring
  Niet iedereen volgt dezelfde weg wanneer het gaat om werk en studie. Misschien heb je jarenlang hard geleerd om dan toch eindelijk je mondzorggerelateerde diploma te bemachtigen, of heb je juist heel veel werkervaring opgedaan. Voor beide routes hebben we een vacature tandartsassistente Den Haag die vast bij je zal passen.
 • Werken in een gezellig team
  Werken als tandartsassistente is werken in een gezellige en relaxte sfeer. Samen met jouw collega’s zorg je op een prettige en aangename manier voor de hoogste professionaliteit, zorgzaamheid, aandacht en passie voor elkaar en de patiënt.
 • Werken met een glimlach
  Het contact met collega’s en patiënten is dan ook laagdrempelig. Een professionele behandeling en persoonlijk contact met de patiënt staan hoog in het vaandel. Het uiteindelijke doel is een mooie glimlach, zowel voor jou als de patiënt.

Vacature tandartsassistente Den Haag gevonden?

Kiezen voor Rovidam is dus altijd de beste keuze! We werken niet alleen met heel scherpe prijzen, maar zijn ook nog eens de grootste bemiddelaar in de mondzorg in Nederland. Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan snel de vacatures op onze website. Wij hebben veel verschillende soorten, zodat er altijd wel iets voor je bij zit. Heb je interesse in een specifieke vacature tandartsassistente Den Haag? Solliciteer dan direct! Dit kun je doen door de aangewezen recruiter te bellen, te mailen, of door het formulier onder aan de pagina in te vullen. Ook is het mogelijk om heel gemakkelijk te solliciteren via Whatsapp. Vergeet dan niet om je CV mee te sturen!

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Cora Peters
  Cora Peters
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling