Rovidam
Skip to main content

Vacature tandartsassistente Rotterdam vind je bij Rovidam

Ben je op zoek naar een vacature tandartsassistente Rotterdam? Bij Rovidam vinden wij snel een leuke en passende baan voor jou. Al 25 jaar de grootste speler in mondzorgland, werven en selecteren wij mondzorgpersoneel en bemiddelen wij bij de aankoop en verkoop van tandartspraktijken. Wij kennen de markt als geen ander en zorgen ervoor dat jij de mondzorggerelateerde vacature vindt die het beste bij je past.
Ook met het zoeken naar een vacature tandartsassistente Rotterdam helpen wij je graag op weg. Wij hebben een heel groot netwerk met in elke regio een eigen recruiter, die jou op een laagdrempelige maar snelle manier helpt. Onze recruiter voor Rotterdam staat voor je klaar en zet graag een extra tandje voor je bij

Vacature tandartsassistente Rotterdam: wat kun je verwachten?

Bij Rovidam hebben we een ruim aanbod aan vacatures. Omdat ze niet allemaal hetzelfde vragen en bieden, is de kans groot dat er op z’n minst één bij zit die precies aansluit bij jouw wensen. Misschien ben je op zoek naar een fulltime baan? Of past een parttime baan beter bij jou? Wellicht heb je veel werkervaring, een diploma, of misschien zelfs allebei? Het is allemaal mogelijk!

Om je een beetje een overzicht te geven van ons ruime aanbod, hebben we de mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet:

 • Parttime of fulltime
  Wanneer je ons aanbod bekijkt voor een vacature tandartsassistente Rotterdam, wordt het al snel duidelijk dat er veel keuze is in het aantal uren. Je vindt er zowel meerdere parttime als fulltime vacatures.
 • Opleiding en/of werkervaring
  Het kan zijn dat je een mongzorggerelateerde studie hebt gevolgd, maar nog geen werkervaring op hebt kunnen doen. Ook komt het voor dat mensen wel werkervaring hebben, maar (nog) geen diploma. Bij Rovidam geloven wij dat er altijd mogelijkheden zijn, ook wanneer je geen relevante werkervaring hebt. Kijk dus snel bij de vacatures, er zit ongetwijfeld iets voor je bij!
 • Werken in een gezellig team
  Werken als tandartsassistente is werken in een gezellige en relaxte sfeer. Samen met jouw collega’s zorg je op een prettige en aangename manier voor de hoogste professionaliteit, zorgzaamheid, aandacht en passie voor elkaar én de patiënt.
 • Werken met een glimlach
  Het contact met collega’s en patiënten is dan ook laagdrempelig. Zowel een professionele behandeling als persoonlijk contact met de patiënt staan hoog bij ons in het vaandel. Het doel is altijd een mooie glimlach, zowel voor jou als de patiënt.

Vacature tandartsassistente Rotterdam gevonden?

Wil je het eens uitproberen, neem dan direct contact met ons op! Wij zorgen dat je aan een leuke baan komt en zien zelfs mogelijkheden als je geen relevante werkervaring hebt. Neem ook vast een kijkje op onze vacature site. Hier staan verschillende vacatures, die allen iets unieks te bieden hebben. De keuze is reuze!

Heb je interesse in een specifieke vacature tandartsassistente Rotterdam? Solliciteer dan direct! Dit kun je doen door de aangewezen recruiter te bellen, te mailen, of door het formulier onder aan de vacaturepagina in te vullen. Ook is het mogelijk om te solliciteren via Whatsapp. Vergeet dan niet om je CV mee te sturen!

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  ×
  Start whatsapp gesprek
  Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

  Milly Jordans
  Milly Jordans
  Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
  Moniek Hammink
  Moniek Hammink
  Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
  Alida van Baarlen
  Alida van Baarlen
  Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Dorothé Maas-Booy Liewes
  Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
  Inge de Bruijn
  Inge de Bruijn
  Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  Eric van Oosterhout
  Eric van Oosterhout
  Consultant praktijkbemiddeling