BIG-geregistreerde mondhygiënist wil graag een tandartspraktijk overnemen!

Dossier number icon 16022022
Provincie icon Utrecht
Behandelkamers icon Array

Hallo beste lezer,

Een korte introductie van mijzelf. Ik ben een BIG-geregistreerde mondhygiënist van 27 jaar, die inmiddels bijna 4 jaar werkzaam is als ZZP’er. Momenteel werk ik in twee praktijken, waarbij ik meerdere behandelingen doe. Van parodontitis behandelingen, halfjaarlijkse controles, het maken van bitewings tot aan het preparen en restaureren van caviteiten.

Ondertussen heb ik ook in de laatste twee jaar gemerkt dat de combinatie van zorgverlener en ondernemer mij enorm aanspreekt. Daarom heb ik besloten om de knoop door te hakken en mijzelf meer te gaan ontwikkelen in het ondernemerschap.

Ik zou mijn visie en passie niet alleen willen toepassen in mijn behandelkamer, maar ook in de praktijk zelf. Het lijkt mij geweldig om samen met een team de lijnen uit te zetten, waarbij mijn ideeën en enthousiasme goed naar voren komen. Een kwalitatief hoogwaardig behandelplan staat bij mij voorop. Met hierbij als uitgangpunten de gezondheid van het gebit en uiteraard de wensen van de patiënt zelf. Belangrijk voor mij is, dat de patiënten een bezoek aan de tandartspraktijk niet alleen zien als een ‘’verplichte’’ afspraak, maar ook gestimuleerd en gemotiveerd worden om hun gebit weer netjes op orde te krijgen. En dat het liefst in een comfortabele en relaxte praktijksfeer.

Daarom ben ik nu op zoek naar een tandartspraktijk die bereid is het stokje aan mij over te dragen. Bij voorkeur een overdracht, waarbij de tandarts nog 1-2 jaar aan de praktijk verbonden blijft om ervaring en expertise te delen. Ik kan van een ervaren tandarts ongetwijfeld nog veel leren over het vak en ondernemerschap en daar sta ik zeker voor open.

Ik kom graag in contact met u!

Reageren? Klik hier!

  Ja, ik heb een praktijk die aansluit bij de vraag en wil graag meer informatie

  Direct bellen met Eric van Oosterhout? Dat kan: 06 - 41 43 95 60
  Of vul anders de gevraagde informatie in en we reageren snel.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  Eric Vragen?
  Neem contact op met:

  Eric van Oosterhout

  Consultant praktijkbemiddeling

  eric@rovidam.nl 06-41439560