Gezocht: Tandartspraktijk in Utrecht en directe omgeving!

Dossier number icon 7
Provincie icon Utrecht
Behandelkamers icon Array

Via deze weg zouden wij ons aan jullie willen introduceren.

Wij zijn Pim en Luuc en wij hebben samen gestudeerd aan Rijksuniversiteit Groningen. Wij hebben elkaar leren kennen aan het begin van onze studie, zijn direct goede vrienden geworden en hebben enkele jaren in hetzelfde huis gewoond. Dankzij deze langdurige vriendschap kennen wij elkaar dusdanig goed dat wij precies weten wat wij aan elkaar hebben; dit is ook de reden waarom wij samen aan dit avontuur willen beginnen.

In 2015 zijn wij beide afgestudeerd en onze eigen kant opgegaan. Vijf jaar hebben wij in verschillende soorten praktijken gewerkt, ervaring opgedaan en nagedacht over hoe wij ons vak willen uitoefenen.

Wij hebben beide cursussen gevolgd op het gebied van reconstructieve tandheelkunde met eventuele ambitie om ons verder te gaan verdiepen in de implantologie en orthodontie. Wij hopen dan ook dit beide te kunnen gaan implementeren binnen de praktijk om op deze manier de patiënten van alle zorg te voorzien.

Door deze ontwikkelingen staan wij nu op het punt dat wij graag een eigen praktijk willen hebben, waarbij wij beide met veel plezier kunnen werken met potentiële uitbreidingsmogelijkheden.

Reageren? Klik hier!

  Ja, ik heb een praktijk die aansluit bij de vraag en wil graag meer informatie

  Direct bellen met Eric van Oosterhout? Dat kan: 06 - 41 43 95 60
  Of vul anders de gevraagde informatie in en we reageren snel.

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA
  Privacy - Voorwaarden
  Eric Vragen?
  Neem contact op met:

  Eric van Oosterhout

  Consultant praktijkbemiddeling

  eric@rovidam.nl 06-41439560