Rovidam
Skip to main content

Succesverhalen Rovidam praktijkbemiddeling

Klantcase Anas Al Ahmad (aankoop)

Anas kwam via een aankoopopdracht bij Rovidam Praktijkbemiddeling in contact met Doetinchemmer Eric Pomp. Op termijn wilde ik mijn patiënten overdragen, maar ik had geen haast. Toen we Anas leerden kennen ging het heel snel, het klikte eigenlijk meteen. Per 1 november neemt hij mijn patiënten over.’’
Lees meer

Klantcase Tandartsenpraktijk Spoorstraat (aankoop)

“Toen ik naast mijn bestaande tandartspraktijk wilde uitbreiden, besloot ik via internet op zoek te gaan naar een partij die bemiddelt bij praktijkovername. Rovidam was de eerste hit in mijn zoekopdracht. Met Eric van Oosterhout snel een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Al snel daarna bracht Rovidam verschillende potentiële praktijken bij me aan en bovendien dacht Eric mee over de mogelijkheden binnen mijn budget.
Lees meer

Klantcase Feryal Ninor (verkoop)

“Rovidam heeft mij begeleid bij het vinden van een geschikte kandidaat voor de overname van mijn praktijk. Alfred van Nieuwenhuijze was mijn vaste contactpersoon; hij was niet alleen gemakkelijk bereikbaar per telefoon en e-mail, maar heeft me bovendien uitstekend geholpen bij het verhelpen van de obstakels die we in het proces tegenkwamen.
Lees meer

Klantcase Khee Hian Poah (verkoop)

Eric heeft de bemiddeling van de verkoop van mijn praktijk gedaan en tevens mijn praktijkpand daarin meegenomen. Het is op professionele en bijzonder aangename wijze gegaan. Na eerst begeleiding via een ander bureau was deze aanpak met een fixed fee een verademing.
Lees meer

Klantcase Parwin Balouch (aankoop)

Eric heeft mij goed geholpen met het zoeken van een mondhygiënisten praktijk. Dankzij hem is mijn droom uitgekomen en werk ik sinds januari met heel veel plezier in Katwijk! Nogmaals bedankt, Eric!
Lees meer

×
Start whatsapp gesprek
Klik op de consultant om een chat via Whatsapp te starten.

Milly Jordans
Milly Jordans
Recruiter regio Brabant, Zuid Nederland
Moniek Hammink
Moniek Hammink
Recruiter regio Utrecht, Midden Nederland, Flevoland, ’t Gooi
Alida van Baarlen
Alida van Baarlen
Recruiter regio Amsterdam, Noord Holland, Utrecht
Dorothé Maas-Booy Liewes
Dorothé Maas-Booy Liewes
Recruiter regio Zuid Holland, Zeeland
Inge de Bruijn
Inge de Bruijn
Recruiter Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht
Eric van Oosterhout
Eric van Oosterhout
Consultant praktijkbemiddeling